Mustafa Sabri Beşer
Mustafa Sabri Beşer
Tüm Yazıları

Haydi BAP'laşalım…

NATO, OTAN, UN, UNESCO...

LGBT, DHKP-C, TİP, CHP...

LSD, COCA, META...

Kamplaşan ve toplumu ifsat eden dünya kuruluşları kendilerini ifade edebilmek için bu ve benzeri kısaltmalara sarılıyorlar. Etrafımız adeta kendini ifade etmek için üretilen kısaltmalarla çevrilmiş durumda.

Yukarıda saydığımız kısaltmalarla kendisini ifade eden kurum ve kuruluşların hedefinde ülkemiz de bulunmakta.

Bu kuruluşlar toplumun faydasına çalışmayan bir tabiata sahipler.

Burada bir es verip kısa bir tanımlama yapalım.

"Kuruluş" kavramını kullanırken meşru bir dairede işlevselliği olan yapılar anlaşılmasın. Nerdeyse tamamına baktığınızda "kurum" ya da "kuruluş" kavramının tam tersine toplumu nasıl daha çok kamplaştırabilir, ayrıştırabilir ve ifsat edebilirizin arayışı ve çalışmaları içinde olan yapılar!

Biz de bir kısaltmayla karşınıza çıkalım o halde.

Dertli insanların bir araya gelerek, milleti için, vatanı için, geleceğimizi muhafaza altına alabilmek için, toplumun bütünlüğünü korumak için, "ahlak" mefhumunun güzellikleriyle yaşanabilir olduğunu göstermek için karşılıksız, bedelsiz, cansiperane dertlenmeyle, fevkalbeşer bir gayretle koşturanların oluşturdukları bir "kuruluş"tan söz edelim.

Yukarıda saydığımız yapıların verdiği zararları telafi etmek için yeni bir kurum: BAP

BAP; aileyi ifsat eden unsurlara karşı her daim teyakkuz halinde olacak bir kuruluş...

BAP; proaktif faaliyet ve eylemleriyle haklı davasını toplumun her kesiminin gündemine taşıyacak bir yapı...

BAP; Ailemizi, gençlerimizi, çocuklarımızı, gelecek nesillerimizi küresel çetelerin hain plan ve projelerine karşı korumak için; devletimizi, hükümetimizi, yerel yönetimleri, bilim camiasını, akademiyi, bütün eğitim kurum ve kuruluşlarını, kültür-sanat-spor çevrelerini, iş dünyasını, sağlık sektörünü, her inanç ve mezhepten dinî yapıları/kurumları/unsurları, kadın-gençlik-çocuk gibi insana dair bütün kitle örgütlerini harekete geçirecek bir platform...

BAP, yani BÜYÜK AİLE PLATFORMU ülkenin dört bir yanından yüzlerce STK'nın inisiyatifi ile kurulan bir platform.

Büyük Aile Platformu, farklı kesim ve ideolojilerden, "Aile" konusunda duyarlı 15 saygın vakıf ve derneğin öncülüğünde kurulan, Anadolu'nun her bir köşesinden yüzlerce sivil toplum kuruluşunun üyesi olduğu, aileyi ve fertlerini tehdit eden unsurlara karşı mücadelede ve aile yapısını güçlendirmeye yönelik çalışmalarda iş birliği ve güç birliği yapan sivil ve hür bir iradedir.

Başta LGBT olmak üzere aileyi ve toplumu ifsat etmek için bir araya gelmiş şer dernekleri ile mücadele edebilmek için şimdi BAP'laşmanın tam zamanı.

STK'ların gücü ona destek veren kişi ve diğer kuruluşların sayısından oluşmaktadır. Ne kadar çok üyeniz varsa, size ne kadar çok kurum ve kuruluş destek veriyorsa o kadar güçlüsünüzdür.

Gücünüz oranında da yaptırımlarda bulunabilirsiniz.

Gücünüz oranında sesinizi duyurabilirsiniz.

Gücünüz oranında devletin dikkatini çekersiniz.

Gücünüz oranında Meclis'te yapılacak yasalara yön verebilirsiniz.

Gücünüz oranında düşmanın gözünü korkutabilirsiniz.

Onun için şimdi BAP'laşmanın tam zamanı.

Gerek fert olarak gerekse kurumlar olarak BAP'a destek vermeli ve onun gücünü artırmalıyız.

Hiç kimse "Ben sadece bir kişiyim. Ben ne yapabilirim ki?" demesin.

Hz. İbrahim'in atıldığı ateşe ağzında bir damla su taşıyan karıncaya sormuşlar: "Sen bu devasa ateşe karşı bir damla su ile ne yapabilirsin?" Demiş ki: "Belki bir şey yapamam ama tarafım belli olsun."

Şimdi tarafımızı belli etmenin zamanı.

Kötü niyetli LGBT ve taraftarları onursuzluklarını edepsizce haykırmak adına onur arıyormuş gibi "Onur Yürüyüşü" yapmaya utanmıyor ve çekinmiyor da biz mi Büyük Aile Platformu'na destek vermekten geri duracağız.

Ailenin, toplumun ve dahi devletin düşmanları neye hazırlanıyor, nasıl ve nelerle hazırlanıyor bilmemiz lazım.

Şimdi küçük-büyük demeden, az-çok demeden BAP'a destek vermenin ve büyütmenin zamanıdır.

Çok farklı şeytani planlarla birçok yönden üzerimize, gençlerimize, çocuklarımıza saldırıyorlar; evelallah alt edip geçeriz, gönül ister ki, hasarımız büyük olmasın.

Bir fikri, ideali, duruşu olan gençlerimizin özellikle bu meseleyi sahiplenmesi mühimdir.

Haydi BAP'laşalım...