Sarışın mavi gözlü olamadık gitti!!

Kumral, esmer olup da gözlerin ela, kahverengi ya da siyahsa sana ekmek yok Batıdan! Amma sarışın mavi gözlü oldun mu her türlü destek kapında.

Ukrayna'ya onca maddi ve manevi desteğin kökeninde meğer Ukraynalıların genellikle sarışın ve mavi gözlü olmaları yatıyormuş!

Polonya ve Bulgar siyasiler, hiç çekinmeden ne kadar ırkçı ve acımasız olduklarını ortaya koydular:

"Bunlar Irak'tan, Suriye'den kaçıp gelen esmer, kumral insanlar değil! Bunlar sarı saçlı, mavi gözlü... Bizim gibi insanlar. Bunlara kapılarımızı ardına kadar açmalıyız!"

Bundan daha iğrenç, ırkçı ve utanç verici bir açıklama olabilir mi?

Olamaz tabi!

Bu açıklamaya bir de "Bu gelenler Hıristiyan, diğerleri gibi Müslüman değil" cümlesini de eklediniz mi Batının gerçek yüzünü görmüş olursunuz.

Batı özellikle de İstanbul'un fethinden bu yana, İslam'a karşı cephe almış; İslam karşıtlığı Doğu nefretiyle karışarak karşımıza bir duvar olarak örülmüş. Herkes elini kolunu sallayarak NATO'ya girerken biz, 622 şehit 1256 da gazi vererek NATO üyesi olabilmişizdir. Öte yandan herhangi bir çatışmada zerre kadar katkı beklemediğimiz Yunanistan güle oynaya NATO üyesi olabilmiş. Niye? Hıristiyan'dır da ondan!

ABD liselerinde Yunan Uygarlığı diye bir ders vardır. Yani? Yani ta liseden bu yana Amerikalılar Yunan hayranlığıyla büyür yetişirler. Bizans'ı Doğu Roma İmpratorluğu değil Yunanistan olarak beller; Osmanlı'nın da Yunanistan'ın başkenti İstanbul'u (Konstantinopol) alan barbar (!) güçler olarak bilirler.

Uzun lafın kısası Batı kapılarını Ukraynalılara, sarı saçlı mavi gözlü oldukları için değil Hıristiyan oldukları için sonuna kadar açar. Diğerleri... Ölürse ölsün...

Çünkü onlar bizden değil!!!