Sizin hiç bir şeye saygınız yok mu???

Tuncay Özkan. Televizyonda haber sunucusu. Muhalefete şirinlikler yaparak bir milletvekili koltuğu kapmış. Ne yazık ki, o koltuğun ne sorumluluğunu anlayabilmiş ne de devlet adamlığına teğet geçmiş!

Elazığ'da deprem..evler yıkılmış..kent harab olmuş..canım Elaziz yaralı..Herkes acaba ne yapabilirim de yardım edebilirim kaygısında. Tuncay Bey dışında! O ucuz siyaset yapıp insanları birbirine düşürme peşinde. Ne yapar ederim de bu felaketin faturasını CB'ye ve iktidara yıkarım kaygısında!! Bu yolda da her yol geçerli.. eski videolaro yeni diye yutturmaya kalkmak, söylentiyi gerçek diye kakalamak...felaketten siyasi rant devşirmek! İnsanlar acılı! Ona ne? İnsanlar ölmüş! Dert mi ona!! Gelecek ilk seçimlerde partisinin oylarını yüzde bir bile arttırabilse ondan mutlusu yok!!

Bütün uluslar bu tür davranışları kınar, bu davranışta bulunanlarla toplum, arasına mutlaka bir mesafe koyar. Bizde de bu bilinç yerleşmeye başlamıştır. Siz neden CHP bir türlü seçim kazanamıyor sanıyorsunuz? Oy verenler içinde kaç kişi 1938-50 arası CHP'nin toplumu nasıl inim inim inlettiğini hatırlar sanıyorsunuz? Kaç kişi 1937 yılında çıktığı son yurt gezisini, göz yaşları içinde tamamlayan Atatürk'ün, daha Ankara'ya varmadan, Polatlı'dan telgrafla İnönü'yü başbakanlıktan aldığını, yakınlarına milletim beni bağışlar mı onları İsmet'in eline bıraktığım için diye sorup durduğunu bilir? Millet salt bu günü bilir. Kendisine söylenen sayısız yalana, yerine getirilmemiş söze bakarak sandığa gittiğinde CHP'yi elinin tersiyle bir yana iter!

Tuncay Bey, vicdan sahibi bir insan nasıl olur da inşaat halindeki bir hastanenin fotoğrafını sosyal medya üzerinden, "görün hastanelerin halini" diye paylaşabilir? Yalanı ortaya çıkına da abra kadabra hesabı, gönderdiği bütün mesajları silme telaşına kapılabilir??

Bırakalım Tuncay Özkan'ı da Berna Laçin adlı hatuna bir göz atalım. Kimdir bu hanım? Siyasi anlamda bir görevi var mıdır? Sanmıyorum. Tek özelliği Halk TV'de boy gösteriyor olması. Berna Hanım da, salt CB ve AK Partiyi karalamak adına sallar da sallar. Hayır eğer söyledikleri doğruysa biz de ayağa kalkalım, iki çift laf söyleyelim!! Yok eğer birilerine yaranmak için boyundan büyük laflar ediyorsa, o zaman işi çok zor. Kimseye derdini anlatamaz bir daha, kimse tek sözüne inanmaz! Ve tabi, hiç bir ürün sahibi böyle birinin onun adına konuşmasını istemez!

Canımız yanıyor; gözlerimiz kan çanağına döndü ağlamaktan...Ne olur bir de sizin gibi asalaklarla ujğraşmayalım artık!!