Yangınlar söndürülüyor diye tutuşanlar

Rüzgar tersine dönünce şerefinizin peruk olduğunu anladık .

Mandacıların sevdiği bir Türkiye göremeyeceksiniz.

"Help Türkiye" yazarak Türkiyeyi Twitterdan yardım dilenen , şeref dilencilerinin oyuncağı haline getiremeyeceksiniz.

" Toma nerede, Jandarma nerede , Kızılay nerede diyerek aslında ilk günden beri olay yerinde olanların hakkına yalanlarınızla girerek, leşliğinizi perdeleyemeyeceksiniz.

" Devlet şimdiye kadar söz verdiği her şeyi yaptı bize de verdiği sözü tutacaktır" diyen irfan sahibi insanların duaları üstüne havlayamayacaksınız."

" Yağmur duasıyla alay ediyorsunuz çünkü kemik yağmasını arzuladığınız duanız (!) tutmuyor"

" Emre ıkınay ne kadar zorlasa da bu ülkenin aciz olduğuna kendisini bile inandıramayacak. Botlarla şişirilmiş dere birikintilerinden aldığı beğeniyle kendini avutsun neticede favlayan yalancı ısırmaz.

Oynadığın ucuz dizilerle bu ülkeyi karıştırma , sen olduğun dizilerde finali göremeden ciklet olmuşluğuna yan, yalancılar finali değil yatsıya kadar bile yanmayan mumu görür."

" Bakın daha dün bir görüntü izledim. Antalya'da eline mikrofon yanına bir kameran almış hatun, yangınlara müdahale edilmediğini höykürüyor. Halbuki yanındaki kameraman hemen sağa baksa , Tomaları da görecek , jandarmayı da. Allahtan bir vatansever bu anı yakalıyor.

Kadın tek başına kalay yemiş kazan gibi çığırıyor ama soluna dönse devleti görecek. Kameraman sadece yangını çekmek üzere komut almış, nasıl müdahale edileceğini çekse işten atacaklar demek ki.

" Gelelim Help Türkiye" Hastag çalışmasına katılmadığını , devletin aciz gösterilmesini doğru bulmadığını yazan sanatçı Nilüfer'in linç bağışıklığı kazanacak kadar hakaret yemesine.

Şahsiyetsizlikte büyük ÜNLÜ uyumunu gördük .

Yılların sanatçısı, devletimi seviyorum devletimiz var tarzında , her vatansever gibi tepki koyduğu için sanal otlak twitterda hakaret sağanağında kaldı.

Yahu bunlarınki mahalle baskısı bile patates baskısı.

Yobazlığın ihtişamlı alçaklığında serinleyen ünlü mamüller , ucuz şantörler öncelikle içinden memleket geçen şarkıları repertuarınızdan çıkarın !

Siz , playbackla bile memleket sevdalısı olamazsınız!

Dağılın hadi !