BİDENesene!

Bir arkadaşa bakıp çıkacağım demekle, hiç arkadaşım olmadın ki diye yazıp çıkmak bazen aynı şeydir.

Bugün ben bir ton lacivertini yani “ Hiç adam olmadın ki” diye yazıp çıkacağım.

Bugün neler yazacağım birincisi Amerika’daki seçimlerin neden umurumda olmadığını ve aramızda iktidara susamış muhalif hurdalığın bidonu kafaya dikmek suretiyle soytarılıkta destan yazdıklarını.

İki zalim arasında tercih yapmam için bir mazlumun çıkıp “ Benim canım daha az yandı” demesi lazım.

Bu seçim neden umurumda olsun ki nasıl olsa her koşulda İsrail’den menü isteyip ölecek mazlum çeşitlerinden seçmeyecekler mi?

Bu seçimde taraflardan birinin Malcolm x olması lazım ki taraf olayım!!

Trump Pensilvanya’da nefes alan Ebu Cehili gırtlağından tutup ahırından çıkardı mı ki taraf olayım! Sarı saçlarını ölen Müslümanların rüzgarıyla dans ettiren laboratuvar ortamında bir tüp gargaradan oluşturulmuş nitelikli bir zalimin gidişi neden umurumda olsun.

Kudüs'ü İsrail’in başkenti ilan ettiğinde neredeysem şimdi de oradayım. Brunson krizinde hiçbir ahlaki temele oturmaz şekilde Türkiye'yi suçladığında neredeysem oradayım. Elini twitterdan yıkayıp aynaya bakarak ıslık eşliğinde Türkiye'yi dolarla tehdit ettiğinde neredeysem oradayım.

BAE ve İsrail çöpçatanlığı yaptığında bu acizliğe nerede güldüysem şimdi de orada gülüyorum.

Kısacası umurumda olması için iyi derecede unutkan olmam lazım.

Diplomatik yani daha nesnel boyutunu sayfaları geriye çevirerek okuyabilirsiniz.

Gelelim Biden’e. Bu da iki kanlı elden birisi. Ruh sağlığı raporu aramızdaki muhallebiler tarafından geviş malzemesi edilen o ihtişamlı sıfır!

Bu içimizdeki bulantı torbaları harçlık almak için Biden’in cebini öyle iştahla karıştırıyorlar ki dünden beri müzmin kahkaha ustası olduk. Ceplerini karıştırsan ister Suriye'ye ister Irak’a yönelik hareketlilik olsun ister Büyük Ortadoğu Projesi denilen yeni Ortadoğu planı olsun adına ne dersen de Trump’ın kaldığı yerden devam edecek bir Arkası Yarın figürü değil midir? Lacivert figür.

Ve yine gündelik kelimeleri arasında “ Radikal İslamcı, aşırı dinci, extremist İslamcı, El Kaideci, köktendinci, fundamentalist, Müslüman, aşırı uç dindar, İslamcı Terörist, Selefi, Vahhabi, Cihadist!! Olmayacak mı ?

Kılıçdaroğlu , sünnet düğünü balonu gibi çevresinde pervane olduğu Biden’e tebrikler yağdırırken , büyükbaş sinekler “ Darısı başımıza” diye yazarken o leş masalarda neler yazılıp neler çizildiğini tahmin etmemek feraset fukaralığının dibi değilse nedir?

Bidon sonrası Amerikan kasesine dönen beyinlerine hayal kurduranlar ve ilk sıraya S400 İkinci elde satılmalı diye yazan , Karabağ’da sükunet diye yazan bağırsak kablolu klavyeye “ BİDENesene” deyip çıkıyorum!!

Pazar sporu: Milli olmayan muhalefetin Bidonun peşinde koşturması.