Mustafa Sabri Beşer
Mustafa Sabri Beşer
Tüm Yazıları

Gökkuşağı Anneleri

Çocukların başına gelebilecek bela ve musibetlerin uzaklaştırılması noktasında anneler kadar etkin insanlar yoktur. Anneler, evlatlarının başına gelen musibetlere karşı birer kahraman kesilir ve çocuklarını kötülüklerin ve kötülerin elinden çekip kurtarırlar.

"Diyarbakır Anneleri" ve "Cumartesi Anneleri" günümüz annelerinin evlatları konusunda yapabileceklerinin güzel örnekleridir.

Terör örgütü PKK'nın eline düşmüş evlatlarını kurtarmak için PKK sevicilerin merkezinin önünde uzun zamandır oturma eylemi yapan anneler ülkemizin ve dünyanın gündemine oturmuş durumdalar. Her ne kadar amaçlarının tamamını gerçekleştirememiş olsalar da terör örgütünün elinden kurtardıkları evlatlarına kavuşan anneler de oldu.

Diyarbakır Anneleri'nin vermiş olduğu mücadele devam ettiği sürece terör örgütünün ağına düşmüş çocukların kurtarılıp annelerine kavuşacaklarını hep birlikte göreceğiz.

Hakeza "Cumartesi Anneleri" adı verilen anneler de kayıp olan evlatları için her cumartesi toplanmaları nedeniyle bu ismi aldılar. Türkiye'de en uzun süren eylem olarak tarihe geçen Cumartesi Anneleri'nin buluşmaları dünyada karşılık bulurken, uluslararası bültenlere taşınarak bir model olabileceği haberleri yapıldı.

Bugünlerde ise bir başka musibet, evlatlarımızı ve çocuklarımızı pençeleri arasına almaya çalışıyor.

Sapkın LGBT toplulukları başta aileyi sonra toplumu bozmak için eline geçen her fırsatı kullanıyor. Konser alanları, sanat etkinlikleri, yürüyüşler düzenleyen bu sapkınlar şu ana kadar istedikleri gibi at koşturabildiler.

Evlatlarının tehlikeye düşmesi karşısında bir şahine dönüşen anneler, sapkın LGBT topluluklarının çirkin emellerini gerçekleştirememesi için de devreye girmelidirler. Bu lanetlenmiş topluluğun kötülüklerine ancak ve ancak anneler karşı durabilirler.

Şefkat ve merhametin eritemeyeceği hiçbir kötülük yoktur bu dünyada.

Sapkın LGBT topluluklarının kendilerine mal ettikleri gökkuşağı gibi bir mucizeyi onların tekelinden almak ve sapkınlığın sembolü olmaktan çıkarmak için, çalmaya çalıştıkları evlatlarımızı korumak için "Gökkuşağı Anneleri" adı altında yeni bir harekete ihtiyaç olduğu fikrini beyan ediyor, anneleri eyleme davet ediyoruz.

Diyarbakır Anneleri ve Cumartesi Anneleri gibi şiddetten uzak, sevgi ve merhametin ön plana çıktığı bir eylem planı LGBT'nin her alanda yaptığı hamlelerle çalmaya çalıştığı evlatlarımızı koruyacak/kurtaracak, ardından da dünyaya model olup bütün toplumların evlatlarının sapkınların ellerine düşmesini engelleyecektir.

Millî Mücadele döneminde vatanı ve evlatları için savaş alanına giren, şecaat arz eden annelerin destansı mücadelesi her zaman gönüllerimizde makes bulmaktadır. LGBT sapkınlığına karşı Gökkuşağı Anneleri'nin vereceği mücadele, dönemimizin Millî Mücadelesi olarak kabul edilmesi gereken bir savaştır.

Bu savaşta annelerin kahramanlıkları destansı bir mücadele olarak kayda geçecektir. Yüzyıllar geçse de unutulmayacak Nene Hatunlar, Kara Fatmalar, Şerife Bacılar, Halide Onbaşılar gibi.

Asli vazifeleri annelik olan kadınlarımızın çıkar amaçlı siyaset veya benzeri faaliyetlerde bulunmasındansa sadece ve sadece evlatlarımızın ve neslimizin kurtarılması amacı taşıyan böylesine bir faaliyeti başlatmaları; vatanı ve evladı muhafaza etmek için çok daha hayırlı ve kazançlı olacaktır.

Ülkemizin her ilinde teşkilatlanacak, belli merkez ve meydanlarda her hafta toplanıp sapkın LGBT topluluklarının zararlarına dikkat çekecek olan Gökkuşağı Anneleri'nin, toplumun bütün kesimlerinde ve devlet nezdinde karşılık bulacağı kanaatindeyiz. Böylelikle aileyi korumuş olan anneler toplumu ve vatanı da koruma görevini üstlenmiş olacaklardır.

Ayrıca açılacak olan merkezlerde sapkın LGBT topluluklarının faaliyetleri karşısında çaresiz kalmış anne babalara ve çocuklara destek vermek ve onları kötülüğün elinden çekip almak çok daha kolay olacaktır.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (s.a.v.) "Cennet annelerin ayakları altındadır." şerefli sözüyle şereflenmiş annelerimizin, başlatılacak böyle güzel bir harekete destek verecekleri gün gibi aşikardır.

Yeter ki birileri bu işe öncülük etsin.

Bir anne veya birkaç annenin başlatacağı bu sevgi ve şefkat hareketi bir süre sonra çağlayana dönüşeceğine ve suyun pislikleri temizlediği gibi sapkın LGBT topluluklarını yok edeceğine olan inancımız tamdır.

Yeter ki annelerimiz ve kadınlarımız Gökkuşağı Anneleri olmayı hedeflerine koyabilsinler!