Masa size evet dese de sandýk size hayýr diyecek!

Duþ Baþlýklý kýz ormanda koþarken babaannesi Meralle karþýlaþýr. Meral duþ baþlýklý kýza "Kemal masayý þifonyere çevirdi" þeklinde fýsýldar.

Duþ baþlýklý kýz "Peki senin hayallerin neden bu kadar böyükkk" diye sorar. Meral cevap verir "Seneye de kurmak için." der ve masal çiklet manisine döner.

Hatýrlarsanýz "Gerzekler samanla anlaþýlýr" yazýmda bunlarýn sünger cüsselerinden ve çekiþ gücünden bahsetmiþtim. Çöpteki videolarý karýþtýrýrken Duþ baþlýklý kýzýn videosunu gördüm. KK'yý çim biçme makinesiyle biçiyorlardý adeta. Altýlý Masanýn ayaklarýna terlik versen bunlarý býrakýp koþarak uzaklaþacak o derece.

Aylar öncesinden altýlý masanýn altlýðý olmadýðý masayý eðip büksen malzemeden çalýnarak en son bir tabure bile etmeyeceðini yazsak trol oluyoruz yazmasak hakikat affetmez.

Duþ baþlýklý kýz Meral aplasýna playback yapýyor. Altýlý masa Erdoðan'ý deðil Kýlýçdaroðlu'nu devirmek için kurulmuþ bir masadýr. Bunu en son kendileri anladý. Geçen günkü yazýlarýmdan bir alýntý buyurun..

Bir sofrada baþlayan hareketi yýkmak için masa kurmuþlar. Bugün hemen hepsi o sofrada her türlü makamýn ekmeðini yiyip, masada fotoðraf vermek için siyasi bulaþýkçýlýða soyundular. Kendi seçmenleri de bunlardan ümidi kesmiþ, çaresizlikle çýrpýnýyor. Þu masada olmayan akýl inanýn beþ yaþ çocuklarýn kahvaltý masasýnda vardýr.

Pazar tezgâhýna çýkmýþ maydanoz demetinin kendisini toplamasý için paket lastiðine ne kadar ihtiyacý varsa bu altýlý demetin de o kadar ihtiyacý var.

Bir hevesle kurulan müzik gruplarýnýn alýn yazýsýndan kopya çektikleri kesin. Hani müzik gruplarýnda herkes solist rolü yapar lakin bir süre sonra gruptan ilk ayrýlan kaset çýkarýr burada tam tersi; kasetli bir solist grup kurmuþ, zamanýnda çapsýz diye haykýrdýðý sese düet teklif ediyor.

Kimse kapýya yakýn masaya oturmak istemez bunlar býrakýn oturmayý, yayýlarak masadaki yedinci puþiyi saklamaya çalýþýyor. Bir de çok kez aptal yerine koyduklarý lakin koyduklarý yerde hiçbir zaman bulamadýklarý halkýn önünde güya kavga ediyorlar.

Yahu neredeyse masanýn ayaklarýna mekap giydirmiþler masa daða kaçacak hala tanýþýyor muyuz skeci.

Yola çýkýþ hikayeleri yok çünkü hepsi yürüyen fýkra.

Ýttifak kurmuþlar adý belli deðil çünkü kendilerine gönderilen mesaj henüz okunmadý çift týk olmadý henüz.

Masa servis masasý, çatal býçak kaþýk memnun lakin menü yok.

Merak etmeyin biz sizden fazlasýný gördük, ister masa etrafýnda birleþin, ister komodin etrafýnda halaya durun, masa size evet dese de sandýk size hayýr diyecek. Neden biliyor musunuz?

Ýhanet bu topraklarýn býrakýn özünü tözünde yok. Daha oyun hamuru bile deðilken size piþme fýrsatý veren bir lideri devirme hayaliniz, içinizden bir tanesinin ayakkabýsýna benziyor.

Seneye deviririm diye kurduðunuz büyük hayallerle (!) yarýþýr ancak.

Seneye de giyerim diye aldýðýnýz büyük ayakkabýlarla yarýþýr ancak.