Öcalan: Bizi en iyi anlayan ve destekleyen hep Ýngiltere olmuþtur!

Ýngiliz Derin Devleti, yüzlerce yýl, kimi zaman ortaya çýkmýþ, kimi zamansa, diðer ülkelerin arkasýna gizlenerek dünyayý yönetmiþ. Bu gerçek yeni yeni anlaþýlýyor, insanoðlu yattýðý asýrlar süren uykusundan yeni uyanýyor! Ortadoðu coðrafyasý ve bölgenin yüzyýllardýr koruyuculuðunu üstlenen Türkiye'ye gelince, o hep hedefte olmuþ.

Ýnsanlar "Kahrolsun Amerika... Almanya... Ýsrail... FETÖ vb, derken Ýngiliz Derin Devletinden kimse söz etmez!" Ýngiliz, Ýslam þemsiyesi altýnda dernekler kurmuþ, Anadolu Mevleviliðiyle ilgisi olmayan, dinsizliðin egemen olduðu Rumiliði kanser gibi salmýþtýr Ýslamýn içine.

PKK'nýn arkasýndaki güçse gene Ýngiliz Derin Devletidir. Ýngilizlerin PKK'ya verdiði büyük destekle ilgili olarak Abdullah Öcalan þöyle der: "Bizim konumuza en akýllý yaklaþan Ýngiltere'dir...Bazý Lordlar benimle görüþüp, 'sizi destekliyoruz!' dediler..."

Ýngilizler tarih boyunca hep Türklerin ve Türk devletinin düþmaný olmuþtur. Bunun sayýsýz örneði vardýr. Tarikatlarýn kapatýlmasý, tarikat üyelerinin hapislerde çürümesi Ýngiliz telkinleri sonucu gerçekleþmiþtir. Ýngiliz Derin Devleti tarikatlar yok edildiðinde Ýslam'ýn da yok edileceðine inanmýþtýr. Ýslam'ý bilmediklerinden, anlayamadýklarýndan böyle bir yanlýþ sonuca varýrlar. Gülen Cemaati, örneðin, Ýngiliz Derin Devletiyle her bakýmdan uyum içindedir. Osmanlý'dan bu yana Ýngiliz siyasetinin arayýp da bulamadýðý bir harekettir.

Seyyid Abdülhakim Arvasi yýllar önce þunlarý söylüyor:

"Ýslam'ýn en büyük düþmaný Ýngilizlerdir. Ýslamiyet'i bir aðaca benzetirsek, baþka kafirler, fýrsat bulunca bu aðacý dibinden keser. Müslümanlar da bunlara düþman olur. Ne var ki bu aðaç, gün gelir filiz verebilir.

"Ýngiliz'de böyle deðildir. Aðaca hizmet eder, besler, sever... Müslümanlar da onu sever tabi. Ancak, gece, herkes uykudayken, köküne zehir sýkar aðacýn! Aðaç öyle bir kurur ki, bir daha süremez. "Vah vah...pak üzüldüm" diyerek de Müslümanlara yaltaklanýr...

"Ýngilizlerin Ýslam'a zehir salmasý demek, para, mevkii ve kadýn gibi, nefsani arzular karþýlýðýnda satýn aldýðý yerli münafýklarýn, soysuzlarýn elleriyle Ýslam bilim adamlarýný, Ýslam kitaplarýný ,bilgilerini ortadan kaldýrmaktýr...."

ABD tamam da, asýl kurutulmasý gereken bataklýðý doðru yerde arayalým. CIA'yý falan anladýk da, son yýllarda dillere pelesenk olan Ýngiliz Derin Devletinin merkezi Chatham House kurutulmasý gereken ilk ve en büyük bataklýktýr; CIA sonradan gelir.

Ýngiliz'i çok yakýndan izlemek, eyleme geçmeden onu durdurmak, gerçekleri bir bir bütün dünyaya ilan etmek, ülkemizin, ulusumuzun ve dostlarýmýzýn geleceði için çok ama çok önemlidir ve de bu hiç unutulmamalýdýr!!