Rütbeniz artık mineral bile değil

Soğuk alsak da üşümedik çok şükür. Cücelerin, ululara havladığı bu gündem masalının adı " Uzun adam ve 7 cüceler" aslında. Şükür ki iptal olmuşlar aptal yerine koyduklarını yine koydukları yerde bulamadılar.

Ciddiye almıyor oluşumuz sizin ciddi ciddi darbe düşüncesi içerisinde olduğunuzun sefaletinden bir şey kaybettirmiyor.

Ciddiye almamak aslında halkın ve hakkın gücüne inanıyor oluşumuzun dayanılmaz özgürlüğü.

Yıllanmış bir taşı kaldırmıyor oluşumuz altından fışkıracak haşerattan habersiz olduğumuzu göstermez öyle değil mi?

Darbe yorgunu bu topraklarda milletin ektiğinden başka hiçbir şeyin yeşermiyor oluşunu da görmezden gelecek kadar acizsiniz.

Mutantan bir acizlik sarmaşığı önce sizin ayaklarınıza dolandı. Sanırım emekliyor oluşunuz bu yüzden.

Şimdi diyorsunuz ki " Gündemi değiştirmeye çalışmayın".

Valla bravo neredeyse bir haftadır gündeme oturup, oturduğu yerde yayılan bu aciz metin sanırsın cinlerden sadır oldu.

Siz, deneme yapacaksınız , ama sınananlar sesini çıkarmayacak öyle mi?

Siz, parmak sallayacaksınız parmağınızı görenler bal mı sürecekti anlamadım.

15 Temmuz'da terliklerin postallara darbesini gördük, doğru şükürler olsun. Sonra siz de postal ipine un sermeye çalışanlar oldunuz o da doğru. Yok saydınız, abartmayın dediniz tıpkı şimdi olduğu gibi.

Kılıçdaroğlu "Tiyatro" diye ciyakladı. Eğer gerçekleştirebilseydiniz darbe yaptık diyecektiniz, gerçekleştiremediğiniz için tiyatro dediniz.

Şimdi de yayık ayranı gibi çalkalanarak "Emekli amiraller darbe mi yapacak" diyerek olayı hafifletmeye, yok saymaya, amiral dediğiniz emirallerinize kalkan olmaya çalışıyorsunuz.

Eğer bu aciz metinle korku dizayn ederek darbe gerçekleştirselerdi o zaman da "Emekli amirallerinizi tebrik edip "iyi salladık" diyecektiniz. Bu aciz metin karşısında halk, oluşturmak istediğiniz rüzgarı size monte ettiği için kısacası umduğunuzu bulamadığınız için "Emekli amiraller darbe mi yapacak yahu" diyerek sıvamaya çalışıyorsunuz.

Bu ülkenin demokrasi mücadelesi, hafızası cüssesinden erken emekli olmuş Kılıçdaroğlu'nun ağzına kalsaydı şu anda hangi pusunun kursağında lokma olurduk varın siz hesap edin.

Hesap lütfen!!!