CHP, gizlediğin vaka sayılarıyla ilgilen

Hatada ısrar beyinde falez sebebi. Aynı loba vurdukça , algılar aşınıyor.

Sinir uçlarımıza basa basa gidiyoruz , kafalar kürdana saplı ucuz karpuz dilimi gibi.

Aynı şeylerle göz gevişi işte çiğneye çiğneye bakıyoruz. Çok uzun zamandan beri gerilim tipi baş ağrısına sebep olan, İstanbul Sözleşmesi feshedildi. Bu sözleşme üzerinden , bağcı dövüldü; üzüm asılı kaldı. Olması gereken oldu , iyi niyetlerle başlayan lakin ifsada sebep olan konularda stepne olarak kullanılmak istenen İstanbul Sözleşmesi bitti gitti.

Gen uyuşmazlığı aşikar olan bir metinden bu topraklara ait bir şeyler çıkarmaya çalışmanın beyhudeliğini de görmüş olduk .

Sözleşme altından lobisini yürütmeye çalışanların paravanı haline geldi. Bize ait olmayanın bizi anlaması mümkün değildi evet.

Medeniyeti, çağdaşlığı, kanunları ithal sözleşmelerden öğrenecek değiliz. Medeniyet neydi peki ? Medeniyet, inandıklarımızı tahkir edenlerin ilkelliğiyle savaşan, yazılımı bize ait olan mütefekkir Cemil Meriç'i gözlerinden eden büyük ferasetin adıydı.

Feraset batının görmek istemediğine sahip olmaktı..

O sözleşme imzalandığında Kadem daha kurulmamıştı. Kadem, şiddeti ortadan kaldıracak ne varsa uzlaşalım saikiyle hareket etmişliğinin bedelini günah keçisi sayılarak ödememeli.

Kademdeki kardeşlerimiz bizim kardeşlerimiz. Mazlum olan bütün insanların yanında olmaktan geri durmayışlarına şahidim. Sırf örtüsünden dolayı hakları çalınan kardeşlerimizin de sesi oldular, evlatlarını zeytin ağaçları altında kaybeden mülteci annelerin de..

Beni asıl güldüren Chp'nin müzmin kudurmuşluğu. Chp'nin sesi, sadece hamamda yankı bulur cidden. 107 gündür, tacizlere tecavüzlere şantajlara ses çıkarmayanların , bugün sözleşme üzerinden göklere höykürmeleri , beyinlerinin kösele fabrikası olduğunu ispatlıyor.

Chp'deki Son Ütücü herif " Can güvenliğimiz yok , mal güvenliğimiz yok" diyerek bir sivrisineğin sitemini dile getirdi.

Tacizden tecavüzden fokurdayan kazanın içinde , çilek kaynatan şirin pozu kesmesi bu iğrençliği örtemedi.

Şimdi o ihtişamlı yüzsüzlükleriyle hak adalet diyerek, yeni bir kaos oluşturamamanın garezini kusuyorlar!

Diyarbakır Anneleri kadın değil mi ? Siz onların evlatlarını " Biraz daha misafir edecekler" diyenlerin hava yastığı değil misiniz? O anneler kadın değil mi ? Analara muhalefet partisi , sen kadın derken önce çehrene galoş geçir!

Sen gizlediğin vaka sayılarıyla ilgilen , bu körlüğüne sosyal mesafeni koy önce!

Şiddetle mücadeleyi siyasete alet ettiğiniz hatta takım çantası yaptığınız,

Söz "LEŞ" meniz bittiyse dağılabilirsiniz!