Sayın Fidan, “beka savaşının” yeni sorunu bu şahıs, bilginize…

Richard Grenell.

ABD’nin neo-con/siyonist Berlin Büyükelçisi.

George W.Bush döneminde 2005-2006 arasında ABD’nin “Kongre tarafından onaylanmamış”Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği sürdüren John Bolton’un (2018-2019’da Trump’ın Güvenlik Başdanışmanı, önüne gelen herkesle savaşmaya hazırlandığı, Amerika’dan çok İsrail’e çalıştığı için apar-topar görevden alınan ırkçı) yardımcısı olarak tanındı.

Bolton’un basın sözcüsüydü. Bu göreve bir dönemin Beyazsaray Basın Sözcüsü (2003 Irak’ın işgali için kullanılan tüm yalanların hazırlayıcısı ve sözcüsü, Siyonist) Ari Fleischer tarafından önerilmişti. Bolton-Grenell döneminde Amerikan Daimi Temsilciliği zaten, İsrail’in BM nezdindeki ikinci temsilciliği haline gelmişti.

BM basını için asıl dert ise, Grenell’in neocon-siyonist lobiden mali destek alan American Enterprise Institute bağlantılı yayın organı New York Sun’da çalışan “erkek hayat arkadaşı” Matt Lashey’e sızdırdığı özel haberlerdi!..

“GAY” OLMAYI SİYASETTE KULLANDI: Aslında, Richard Grenell’in (sağda siyah montlu) 15 yıllık “erkek partneri” (solda-köpekle) Matt Lashey ile “hayat arkadaşlığı” kimseyi ilgilendirmez. “Homofobi” diğer ötekileştirici radikal fikirler gibi bir insanlık suçudur. Ama Grenell’in atandığı her yeni görevi “bu makama gelen ilk gay isim” olarak sunması, özel yaşam tercihini LGBT lobisi üzerinden siyasi çıkar amacıyla kullanması, bu fotoğrafı buraya koymama neden oldu. 


Grenell, Trump, İran’la nükleer anlaşmayı iptal ettiği gün, tvitırdan, “bundan böyle, İran’la iş yapan Alman firmaları takibimizdedir, herkes hizaya girsin bakalım” mesajı atacak ölçüde bir neocon-siyonist troll kimliği taşıyor. Son olarak, yine Almanya’da, “Avrupa’daki aşırı sağcı lider ve kadrolar, merkez siyasetçilerin kararsız duruşlarından daha önemli (İslam düşmanlığını ima ediyor) görünüyor, onların daha da güçlendirilmesi gerekiyor” açıklamasıyla büyük tartışmaya yol açtı.

Richard Grenell’i yakın takibe almamın ve son olarak, Trump tarafından 17 ABD istihbarat örgütünün koordinasyonundan sorumlu en üst makam olan Ulusal İstihbarat Başkan Vekilliği’ne atandığını öğrenmemin nedeni Kosova Başbakanı Albin Kurti’nin açıklaması oldu.

· “HÜKÜMETİMİ GRENELL DÜŞÜRDÜ…”

Kurti, başında bulunduğu koalisyon hükümetindeki çatlağın ve 20 Mart’taki Meclis oylamasında güvensizlik oyu almasının mimarının aynı zamanda, ABD Başkanı’nın Sırbistan-Kosova Barış Müzakereleri Özel Elçisi olan Grenell olduğunu duyurdu. “2020 Başkanlık seçiminde Trump’a Balkanlar’dan bir diplomatik başarı öyküsünü en hızlı şekilde hediye etmek için Kosova’nın içişlerine doğrudan müdahale etti” diyordu.

Karşımızda, “annemin mutfağının başköşesinde’ İsrail için dua et’ yazısı asılıydı, ve ben ikisi kardeşim olmak üzere ailemin en yakın çevresinden 6 Evanjelik papaza sahip şanslı bir insanım” diyen bir karakter var.

Bu karakter, İslam’a karşı Avrupa’daki neo-nazi/faşist grupları “iyi çocuklar” görüyor, Kosova örneğinde olduğu gibi, gerekli gördüğü anlarda başka ülkelerin içişlerine müdahale edip hükümet düşürüyor.

· “ABD İSTİHBARATI İSRAİL KONTROLÜNDEDİR…”

Trump’ın, Başkanlık İstihbarat Danışma Kurulu Başkanı’nın ülkenin güçlü Yahudi ailelerinden gelen “kararlı siyonist” Steve Feinberg, yardımcısının da (Amerika’daki Yahudi lobisinin çatı örgütü AIPAC’ın ve 15 Temmuz işgal girişiminin Washington’daki ana karargahı FDD’nin ( Foundation for Defense of Democracies/Demokrasileri savunma Vakfı) gözde güvenlik uzmanı, İsrail yanlısı istihbaratçı Samantha Ravich olduğu düşünülürse, Grenell ataması şaşırtıcı değildir.

Hakan Fidan’ın –tabii ki- bildiğini ben buradan tekrarlayayım: AMERİKAN İSTİHBARATI, TEPEDEN TIRNAĞA İSRAİL’İN KONTROLÜ ALTINA GİRDİ.

Yapacakları bellidir: 1- KOVİD19 kargaşası zemininde İsrail’de bir iç ayaklanma ve rejim değişikliği, 2- Mavi Marmara katliamcısı general Gabi Ashkenazi’yi Dışişleri Bakanı yapan İsrail’den aldıkları işaret çerçevesinde Türkiye’de iç karışıklık çıkarmanın yeni planları…

Madem, bur fotoğraf ile başladık, şuraya bir başka fotoğraf daha koyalım, bitirelim.

“RAHİP BRUNSON ÜZERİNDEN GÖSTERİ” Richard Grenell-Rahip Brunson ikilisinin sergilediği “Hıristiyan rehin alan Türkiye” kampanyasının tipik fotoğrafı. 18 Ekim 2019, Almanya’daki Ramstein Amerikan Üssü. CIA ajanı rahip kimliğiyle Washington yolunda, Evanjeliklerin buluşmasında da Amerikan bayrağı eksik değil. Tipik bir görüntü. Alarm sinyali.