Tacizcilerin ekran koruyucusu KK

Taburenin koltuk olma ufkunu anlarım, koltuğun yer minderi olma hırsını anlayamam. Yoo onu da anlarım aslında. Kimin ufku olduğuna bağlı.

Bakın neler yazmıştım...

Yazsam arşivde kir, sussam hakikatin siteminden utanırım. "Midenizin kaldırmadığını aklınıza yedirme çalışmayın" diyeceğim olaylar sürüsü, o sürünün başına da yalanı çoban eylemişler, her eylemsizlik ve suskunluk kurtlarını döküyor.

İdeolojik körlük, kişinin fazla bilinçli haliyle beynine sansür uygulaması diyelim. İstedikleri olayı yalana banıp o yalanı doğurgan kazan haline getiriyorlar, istemediklerini de her türlü hamasetin Tarzanlığına soyunarak görünmez hale getiriyorlar.

Cemil Meriç, soldan bahsederken kelimelerle kendilerine yeni bir bekaret kazandıranlar diyor. Ne muhteşem bir benzetme.

Neyse çok fazla karıştırmayayım malum kendi kendine haşlanmaktan dibi tutmuş solun beşyüzlülüğünü anlatmak çok değil tek kelimeye bakıyor.

Önceden ayıplarını, lümpenliklerini, demagojik geyiklerini örtmek için Deniz Gezmiş parkası kullanırlardı. Şimdi gardıroplarını yenilediler 2021 şiddet ve tecavüz kreasyonlarını baklava desenli süveterle süslediler. Bir tek o konuda yenilikçi olduklarını görmek ilericiliğin ihtişamlı tezahürü olsa gerek.

Mesela onların sesi, onların kolu bacağı olan organizmaların eşlerini dövüp tehdit etmelerini yok saymak bir baklava desenli süveter siparişine bakar. Solun ilericiliği (!) Deniz Gezmiş parkasından baklava desenli süvetere yürüyüşün aydınlık yolunda gizlidir.

Dar paça fikirsizliği, dökümlü baklava desenli süveterle kombinlediğinizde besleme medya sizi ürün yerleştirme reklamında başrol yapar. Sizi aklar. Uf kıyak iş.

Eğer yine onların soytarısı olmuşluğunuzu oyunculukla cilalayıp kız arkadaşınızı döverseniz üzülmeyin. Sizi şahlandırırlar ört bas etmeyle aklama kendi arasında at koşturur. Ver bakalım oradan baklava desenli bir süveter. Öyle ballandırırlar ki fıstıklı baklava süveteri olur biter.

Daha fazla ne olabilir diyorsunuz değil mi? Daha fazlası da oldu. Daha ne olabilir ki şaşkınlığı tüy oldu artık nereye dikeceklerini şaşırdılar.

Haberler şu şekilde sayın süveter örücüsü güdük organizmalar;

HDP'den ihraç edilen Bağımsız Mardin Milletvekili Tuma Çelik, seçim çalışmaları sırasında tanıştığı kadına cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla yargılandığı davada delil yetersizliğinden beraat etti.

147 gündür tecavüz suskunu KK, kendine oyun hamurundan gündem yapmak gibi kreş etkinlikleri bulmuş. Şu tacizleri HDP, üfledi sol soğuttu demiştim aynı durum. Birbirlerini taciz-tecavüz konusundan nasıl da güzel saklıyorlar görüyorsunuz değil mi?

Tuma Çelik delil yetersizliğinden beraat etmiş. Delil yetersizliği mi yoksa şeref züğürdü fazlalığı mı göreceğiz. Olan mağdur kadına oldu. Kadın dernekleri süveter ören makine almış akvaryum izler gibi süveter izliyorlarmış.

Şu olayı baklava desenli süveter kurtarmaz artık diyecekken sanırım aynı desenin puşisini bulmuşlar. O en ufak bir tezviratta ciyakladıkları mecliste puşi saçağına boncuk diziyorlar adeta o derece sessizlik.

Sansür var, yasak var, özgür değiliz diye böğürenlerin hakikate ahlaka vicdana uyguladıkları sansür budur işte, o mülevves kelimelerin esir aldığı beyinlerini de özgürleştirememiş.

Bir çukura bin klavye sığdıran ergonomik ifrazat torbaları sıvacılık yapıyor hakikati balçıkla sıvamayacaklarını bile bile.