KK, oturuş bozukluğunun çaresi dik duruştur

Ancak genel anestezi sonrası duruş sahibi olduğuna inanacağım muhalefet partisi müdürü, maskesini ağız filtresi olarak kullansa iyi olur.

Kendisi kendisinin kötü bir kopyası. Beden dili asalete susadığından dışarıda geziyor. Dik duruş için milli hareket egzersizi olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın videolarını izlemesi yeterli .

Lakin,

Sıkıntısı fazla.

Muhalif olmanın konforu, bol keseden zeka geriliğidir bunu gördük. Hiçbir şey yapmadan geri geri giderek , en beyinsiz köşelere kafanızı park ettiğinizde bile muhalif olabiliyorsunuz.

Bir de damla damla da olsa zeka gerektiren bir muhalefet tarzı vardır. Zeka gerektiren muhalefet tarzı içinde feraseti ve irfanı barındırır. Bunlar dışarıdan beyin hücresi yardımı almaya çalıştıklarından fikri züğürtlüklerini, bu ülkeyi yok sayan muhalefet tarzını benimseyerek perdelemeye çalışıyorlar.

Diyor ki bu paçaları Daroğlu, Türkiye'de kadın cinayetlerinin sebebi Erdoğan'dır. Bunu söyleyen 115 gündür tacizi tecavüzü sessize alıp tecavüzlerin bütün aramalarına fikren dönen, tecavüzcü hattı meşgul KK.

Hadi bir tanesine sesini çıkart da utandır bizi, hadi .

Yapamazsın , yaptığın zaman o koltuktaki oturuş bozukluğunun sebebi ortaya çıkacak ! O, çamaşır ipinin bile gerilmeye değmez diyeceği direkler arası omurgasızlığınız sizin vesikalığınız olmuş .

Bu sefer algınız olgunun hakikatini gölgeleyemeyecek.

Sizin şerefiniz protez ki takmayı unutarak yaşıyorsunuz anladık .

Mazlumlara yoksullara yardım ederken elleri üşümesin diye ona eldiven ördüm diyen Meliha Teyzenin oğlu Erdoğan'dan bir diktatör çıkaramayacaksınız.

Bir çocuğun oyuncak arabasını tamir etmeye çalışan Tayyip Dededen bir diktatör çıkaramayacaksınız!

Yine bir çocuğun, eve zorla çay içmeye götürdüğü kahramandan diktatör çıkaramayacaksınız.

Duruş denildiği zaman aklınıza istemsizce yine Başkan Erdoğan'ın gelmesinden rahatsızsınız siz.

Erdoğan sadece bir yerde durdu o da milletine verdiği sözde. Duruş budur.

Tavana bakarak ağızlarıyla sinek avlayan Arap Birliğine değil mazlumların feryadına bakmaktır duruş.

Dünyanın beşten büyük olduğunu adamlıkları eksilere düşmüş insansıların yüzüne haykırmaktır duruş.

Kebir olan Allah'ı zaferlerle anlatmanın adıdır duruş.