Yalnız Kurt

Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği Yalnız Kurt ilginç bir televizyon dizisi. FETÖ ayaklanmasının ardından TSK'da yer altına giren orta ve yüksek rütbeli subayların yollarına nasıl devam ettiklerini, CIA'yla irtibatlarını nasıl sürdürdüklerini, savunma sanayiinde yürütülen projeleri baltalamak için giriştikleri sabotajları ve bunlara karşı çıkan bir avuç yurt sever subayın verdiği savaşı anlatıyor.

Böyle bir diziye gerçekten çok büyük bir ihtiyaç vardı. Çünkü bugün bile Demokrat Amca ve tayfasının bağırarak olmasa da fısıldayarak 15 Temmuz'un tiyatro olduğunu söylemeleri sürüyor. Bunu niye yapıyorlar?

Çünkü Cumhurbaşkanı milletini sokağa çağırdı o gece ve insanımız tankların önüne yattı, meczup vaizle adamlarını püskürttü. Biden'ın seçimler öncesi Tayyip Bey'e saldırmasının ve muhalefeti destekleyerek, birlikte, darbeye başvurmaksızın iktidara yürüneceğini söylemesi salt adamın bunaklığıyla açıklanamaz... Besbelli böyle bir plan yapılmıştı. Türkiye'nin o ensesine vur lokmasını al köle/müttefik konumuna tekrar dönmesi üzerine kurulmuştu tezgâh.

Hadi yürü Kore'ye!

Emrin olur!

Sen Orta Doğu'nun bekçisisin başka işe yaramazsın!

Haklısınız efendim...

O günler artık çok gerilerde kaldı çooook!

Meczup vaizin çabaları doruğa ulaştı 15 Temmuz gecesi.

Ama tutmadı! Cumhurbaşkanı ve yurt sever askerler tek vücut oldu ve bu hainler mangasını püskürtü. Türkiye yolunda devam ediyor.

Ne oldu savaş uçaklarını, paramızın üstüne de yatarak vermediniz? Biz insansız muhrip uçaklarımızı yapmaya başladık. Bunları çok mu merak ediyorsunuz?

O zaman sizi 29 Ekim 2023'de Türkiye'ye bekleriz!

Savaş uçaklarımız, SİHA'larla birlikte gökleri tutacak.

Savaş gemilerimiz, uçak gemilerimiz, karakol gemilerimiz denizleri yara yara Doğu Akdeniz'de sancağımızı dalgalandıracak.

Karada yeni, milli yapım tanklarımız, roket atarlarımız, toplarımız...

Genel seferberlikte tepeden tırnağa milli silahlarımızla donanmış 10 milyon kişilik çakı gibi ordumuz...

Varsa isteyen, hatta aklından geçiren; buyursun Orta Doğu'ya.