Akşener'i kim lâl etti?

Mâlûmunuz, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve avenesi gittikleri her yerde hâdise çıkartıyorlar. Âdeta yurt çapında "Fitne gezileri" düzenliyorlar; cümlenin başındaki "Âdeta" zarfını kullanmam abes oldu. İYİ Partililer, "Âdeta" değil kelimenin tam mânâsıyla Anadolu'da "Fitne gezileri" yapıyor!

Gittiği yerlerde halkı azarlayan, kavga eden, kışkırtan Akşener son "Fitne gezisi"ni Bingöl'de gerçekleştirdi. Bu seferki "Fitne gezisi" unutulmayacak, Anadolu halkının derin hafızasına kazınan bir rezaletle anılacak bir "Fitne gezisi" oldu. Akşener ve beraberindeki güruh Bingöl'de dolaşırken bir şehidin ağabeyi Akşener'e, CHP/HDP-PKK ile yaptığı ittifaktan dolayı sözlü olarak tepkisini gösterdi.

Akşener'in has adamlarından Kocaeli Milletvekili ve İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Akşener'e haklı tepkisini gösteren şehid ağabeyinin boynunu koluyla sıkıştırıp "Senin bacını ..." diye sinkaflı sövdü.

İlk başta şehidin kız kardeşine sövme kahpeliğini inkâr eden Türkkan, sövdüğü ana dair görüntülüler ortaya çıkınca bir özür videosu yayınladı. Peki özür dilediği kişi kimdi? Düşündüğünüz gibi sövdüğü şehidin kız kardeşi ve ağabeyi değil... Başkanı Meral Akşener'den özür diledi!

Türkkan sövdüğü kişilerden değil de Akşener'den özür dileyince halk da doğal olarak "Şehidin kız kardeşi Akşener mi ki ondan özür diliyor" diye soruyor. Gerçi Akşener "Ben hepinizin bacısıyım" diyor...

Akşener "Ben hepinizin bacısıyım" demesine diyor ama hâlâ bir şehidin bacısına sinkaf edilmesine sesi çıkmadı. Kendisine yönelik en ufak eleştiride TBMM'de kürsü yumruklayan, sokakta vatandaşla kavga eden Akşener, şehidin bacısına sövülünce lâl oldu!

Sadece Akşener mi lâl oldu; kadın sömürüsü yapan tüm CHP/İP/HDP-PKK birleşenleri bir anda lâl oldular; bir de bunların mikro ortakları Saadet/Gelecek/Deva...

Halkın yoğun tepkisi neticesi küfürbaz Türkkan partisinin TBMM Grup Başkanvekilliğinden istifa etti. Başkanı Akşener istemiş o da istifa etmiş. Toplumun gözünü boyamaya mâtuf bir istifa şovu.

Milliyetçiliği, âdeti, töreyi kimseye bırakmayan Bayan Akşener'i bir şehidin bacısına sinkaf edilmesi karşısında lâl eden kuvvet hangi kuvvettir? Tabiî ki CHP/HDP-PKK ile ittifaka sokan kuvvettir Akşener'i lâl eden...