Demokrasi adına işlenen cinayetler!

ABD Demokrasi adına kaç ülkeyi yerle bir etmiş, kaç milyon insanı öldürmüştür; saymakla bitmez!

Şöyle bir göz atalım hele:

İkinci Dünya Savaşı sonrasında, Güney-Kuzey Kore arasındaki çatışmaya balıklama dalmış, Stalin Rusya'sının tehdidinden koruma sözüyle Türkiye'yi de yanı sıra sürükledi. Kuzey Kore'yi nerdeyse yerle bir etti; ne zaman Çin devreye girmekle tehdit etti, o zaman geri çekildi.

Ancak bu savaş ve yitirilen yüz binin üstünde Amerikalının faturasını seçmen, Eisonhower-Nixon ikilisine kesti. Nixon'un Başkanlık seçimlerini kazanmasına kesin gözüyle bakılıyordu.

John F. Kennedy'nin Katolik olması nedeniyle, o güne değin hiçbir Katolik'e oy vermeyen seçmen, Kennedy'yi Beyaz Saray'a taşıdı.

ABD, Lyndon Johnson döneminde Vietnam'a girdi. Kuzey Vietnam'ın üzerinden silindirle geçti. Gerekçesi her zaman olduğunca demokrasiyi korumak ve kollamaktı. Gene binlerce Amerikalı öldü ama milyona yakın Vietnamlı da toprak oldu.

ABD, Vietnam'ı kimyasal silahlarla bombaladı... Öyle ki, Kuzey Vietnam topraklarında uzun yıllarca hiçbir bitki yetişemedi.

Vietnam savaşında o kadar çok Amerikalı asker öldü ki, Johnson bırakın seçilip seçilmemeyi, seçime bile giremedi. Anketler de resmen nal topluyordu.

Seçimleri Richard Nixon kazandı ve ilk iş olarak Amerika'yı Vietnam savaşından çekip çıkardı. Geride milyonun üstünde ölü Vietnamlı ve on binlerce Amerikalının cesedi kalmıştı.

ABD Vietnam savaşından ders aldı. Şimdi sadece savaş uçaklarını göndermekle yetiniyor, Afganistan'ı, Irak'ı, Suriye'yi bombalıyor. Sadece Afganistan'a asker gönderdi o arada da rezil oldu, başı önünde, kaçıp gitti Afganistan'dan...

Aslına bakarsanız, demokrasi adına cinayet işleyen, insanları acımasızca öldüren, karşısına "Dünya Beşten Büyüktür" diyen biri çıktı mı onun üzerine FETÖ gibi bir terör örgütü salan, başaramayınca da bu kez muhalefetle el ele verip onu devireceğini söylemek terbiyesizliğinde bulunan bir terör devletidir ABD. Allah herkesi onun lanetinden korusun!