Hani FETÖ, karınca ezmez, çakı bile taşımazdı…

FETÖ ile ilgili mağduriyet edebiyatı yapan siyasiler/yazarlar, ısrarla FETÖ gerçeklerinin üstünü örtmeye çalışıyor. Hâlbuki neredeyse her gün FETÖ’cülerin gerçek yüzleri ile ilgili haberler çıkıyor.

Bunlardan bir tanesini de üç gün önce Sabah’ta Nazif Karaman yazdı. Habere göre FETÖ, kendilerinden olmayan askerî öğrencileri okullardan uzaklaştırmak için görülmemiş işkenceler, zulümler uygulamış.

15 Temmuz hain darbe girişimine katılan bir tabur komutanının bilgisayarından çıkan belgeleye göre bu öğrencilere sistematik şekilde mobing uygulanmış. Baskı, kötü muamele, işkence, sicillerini bozma, sahte raporlar tanzim etme suretiyle öğrenciler okullardan uzaklaştırılmış. Hedef personelin üst amirlerle karşı karşıya getirilmesi, disiplinsizliklerin abartılması için “iti ite kırdırın” talimatı verilmiş…

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen (FETO); “Hizmet hareketi”, “cemaat”, “sivil toplum” kandırmacası yaparken ne anlatılıyordu?

Karıncayı bile ezmezdi… Çakı bile taşımazlardı…

Bunlar kadar sahtekâr, yalancı, zalim görülmemiştir.

Karıncayı incitmediği, çakı bile taşımadığı söylenen F. Gülen 15 Temmuz hain darbe girişiminde 251 masumun öldürülmesi talimatını verdi.

Darbe girişimini, Akıncı Üssünden, kendi rahle-i tedrisinden geçen ilahiyatçı Adil Öksüz ve Kaynak Holding müdürü Kemal Batmaz yönetti.

Şerefli üniformaya ihanet eden o generaller, F. Gülen’den talimat getirdiğini bildikleri için askerlikle hiç ilgisi olmayan “mahrem imamlar”ı dinlediler.

Ordumuzu Allah korudu. Dünyanın hangi silahlı kuvvetlerinde, yetişmiş kurmay subaylar öğretmenden, doktordan, ilahiyatçıdan emir alır?

Askerlik şerefli bir meslektir. Şerefini ayaklar altına alanlar ancak, kendi milletine silah doğrultur, masumların üzerine tank sürer, darbe yapmaya kalkar.

Karınca ezmez, çakı bile taşımaz Fetullah Gülen, beyinlerine çip taktığı TSK mensuplarına alçakça katliam emirleri verdi.

Fetullah Gülen, 15 Temmuz 2016 günü Türkiye’ye en karanlık gecelerinden birini yaşattı. 10 binden fazla asker ve sivil; 35 askerî uçak, 74 tank, 246 zırhlı araç, 3 askerî gemi, 3 bin 992 silah ve 37 askerî helikopterle darbe girişiminde bulundu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ni F-16 savaş uçakları bombaladı. Cumhurbaşkanlığı önünde 29 kişi şehit oldu.

Ankara Gölbaşı’ndaki Özel Harekât Merkezi’ne F-16 uçaklarının attığı bombalarla, 51’i özel harekât polisi olmak üzere 56 kişi şehit edildi.

Düşmanın üzerine atılacak bombalar milletin evlatlarının üzerine atıldı.

Kimmiş zalim?

Çakı bile taşımayan FETÖ elebaşı hain, Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın en yakınına da yaverler yerleştirdi.

Bu hafta Sabah’ta yer alan haberde bir gerçek daha gün yüzüne çıktı.

Darbeci Tuğgeneral Hakan Evrim’in odasında çıkan notlarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a suikast planının bir numaralı yöneticisi olarak, örgüt üyeliğinden tutuklanan başyaveri Albay Ali Yazıcı gösteriliyor.

Notlar, Ali Yazıcı'nın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Marmaris'te konakladığı otele saldırı düzenleyen askerlerle bağlantısını gözler önüne seriyor. Notlarda, Akıncı Üssü'nde bulunduğu belirlenen örgütün "sivil imamı" Kemal Batmaz'ın sol işaret parmak izi de tespit edildi.

Bilindiği gibi FETÖ, 27 asker ve 2 komando ile Erdoğan’ın Marmaris’te konakladığı oteli bastı. Biri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın koruma polisi olmak üzere iki polisimiz şehit oldu.

Erdoğan düşmanlığı ile gözü dönenler, bu FETÖ gerçeklerinden hiç bahsetmiyorlar…