İlluminati'nin karanlık ilişkileri: Mafya-İsrail bağlantıları

Mafya'nın dünyanın pek çok ülkesinde etkili olabilmesinin önde gelen nedenlerinden biri, istihbarat kuruluşlarını yönetenlerle yapılan gizli iş birlikleridir. Bu iş birliklerini sadece yöneticiler bilir; çalışanlarınsa haberi yoktur. Bu nedenle pek çok kişi, devletin Mafya'yı çökertmek için uğraştığını, ama bir türlü başarılı olamadığını düşünür. Ancak işin iç yüzü pek de dışarıdan görüldüğü gibi değildir.

"ABD'nin günlük yaşantısına bile sızmıştır Mafya. ABD'de İtalyan asıllı Mafya'nın büyük çoğunluğu Yahudi kökenlidir." (Dünyanın Derin Devleti İlluminati--Ali Kuzu--Kariyer Yayınları 14. Baskı) Sicilya'da, kökü çok eskilere dayalı, büyük bir Yahudi/Mafya yerleşkesi vardır. Kuzey ve Güney Amerika'daki Mafya aileleriyle uyuşturucu kaçakcılığında, ciddi iş birliği içindedirler.

Mafya Babası Yahudi Banker Meyer Lansky:

M afya-CIA-Mossad-Kontrgerilla ortaklığının kilit adamı Meyer Lansky'dir. Lansky II. Dünya Savaşı sonrasında Al Capone ve Salvatore "Lucky" Luciano'yla birlikte, Küba'da müthiş bir kumarhaneler imparatorluğu kurdu. Ortakları Küba diktatörü Batista'ydı. Kazandığı milyonlarca doları Lensky, Yahudi Haham Rosenbaum'un Genel Müdürü olduğu Uluslararası Credit Union--İsviçre bankasına yatırıyordu.

Derken 1970 sonunda Lensky gizli yollardan İsrail'e girer. Ülkedeki bir çok kuruluşa büyük yardımlar yapar. İlan adlı bir kuruluşun başkanı olur. Kendi adına bir sinegog yaptırır.

ABD Gizli Servislerini yeniden düzenleyen, CIA'yi kuran, 1953-1961 yılları arasında başkanlığını yapan, Mason olan Allen Dulles, yıllarca Lensky'nin avukatlığını yapmıştır. Peki FBI neden Lansky'nin özgürce at koşturmasına izin vermiştir?

Anthony Summers'ın "FBI direktörü J.Edgar Hoover'ın Gizli Yaşamı"adlı kitabında Hoover'ın eşcinsel olduğunu yazar. Hoover'ın kadın kılığına girmiş, cinsel ilişki anındaki fotoğrafları, Meyer Lansky'nin eline geçer. Ve o, bu fotoğrafları bir koz olarak kuıllanır yaşamı boyunca. Hoover'ın 1970'deki ölümüne kadar Meyer Lansky'e hiç bir federal suçlama yöneltilmedi ; 1983 yılındaki ölümüne kadar özgürce yaşadı; bir kez olsun yargıç karşısına çıkmadı!

Meyer Lansky'nin büyük paralar vererek kurup büyümelerine yardım ettiği Hagganah ve Stern adlı silahlı örgütler İsrail'in kurulmasında çok önemli rol oynadı.

Bundan sonraki yazılarımızda Mossad'ın kurulmasında büyük pay sahibi olan, Meyer Lansky'nin çırağı olarak da bilinen İsrail Devleti'nin kurucusu, Macar Yahudisi, Tibor Rosenbaum'un yaşamı ve çalışmalarını inceleyeceğiz!!