Kemal Bey apartman yöneticiliği seçimlerine girmeye karar verir!!

Muhalefet derken öncelikle Yeni-CHP'den söz ediyoruz. İYİ Parti ya da vesaireden söz etmiyoruz. Türkiye'nin anahtarları Kemal Ağamın belinde olacaktır! Vah ki ne vah vah!

Kapısına ilk kilit vuracağı, savunma sanayi olacaktır. Çünkü Batılı ağalarının isteği bu yoldadır; başta Yunanistan, sonra da Fransa'nın kabusu olmuştur Türk savunma sanayii.

SİHA'lardan, gemilerden , savunma sistemlerinden falan söz etmeye gerek yok. Bunların her biri kabus! Bunu biz söylemiyoruz. Yunan basını, Fransız ve Alman basını sürekli ciyaklıyor.

Türkiye Bölgesel Güç Oldu, Türkiye bütün Avrupa'ya kafa tutabilir... Kaçın Türkler Geliyor!!

Şimdi...2023'de MUİS geliyor. Dünyada bir ilk. Pilotsuz Muharip Savaş Uçağı. Eğer Kemal Ağam, buna engel olmaz, olamazsa, başta Biden sonra Merkel, Macron, Miçotakis zırlamaya başlayacaktır. İşte bunun için Millet İttifakı'nın mutlaka iktidar olması gerekiyor. Ama Türk milleti zekidir.. Neyin ne olacağını kestirebilir. Bu yüzden de Millet İttifakı'na kesinlikle oy vermez.

İktidara gelince Esad'la anlaşıp Suriyelileri geri göndereceğini söylüyor. Esad'la aralarında bizim bilmediğimiz bir alt-üst ilişkisi mi var? Sayısı 12 milyonu bulan Suriyeliyi Esad'ın bağrına basacağını sanacak kadar saf olamaz. Sonra bunca Suriyeli, Esad'a yani Kemal Bey'e güvenip geri gider mi? Yoksa bunca insanı silah zoruyla mı yollayabileceğini sanıyor?! Suriyeliler toplanacak, Kemal Bey güvence verdi tutuşun el ele dönelim memleketimize diyecek b ir tane Allah'ın kulunu bulamaz. O zaman ne yapacak, doldur ve boşalt mı diyecek TSK'ya? Ve TSK onu dinleyecek öyle mi?!

Kemal Beyimin durumu vahim. Bu tür açıklamalarda bulunması için ciddi bir hastalığa yakalanmış olması gerekir. Aslında 2023 seçimlerini kazanamayacağını biliyor. Bu yüzden de aday olmuyor. Nasıl geldiği belli olmayan Kemal Bey, bir gece ansızın kaybolup gidebilir.

Ne CHP Genel Başkanlığı koltuğu kalır ne de milletvekilliği. Belki oturduğu apartmanın yöneticiliğine soyunur.

İşin şakası bir yana, 2023 seçimlerini Tayyip Erdoğan kazanacaktır; Millet İttifak'ı karşısına kimi çıkarırsa çıkarsın. Millet, Savunma Sanayii'nin başarıları devam etsin istiyor. "Libya'da ne işimiz var?" diye soran bir kafanın iktidara yakın olmasını görmeye bile dayanamaz.