Ben sizin demokrat amcanızım, ben ne dersem o olur!

Önce Demokratik Amcanızım dedi; olmayınca Demokrat Amca'ya çevirdi. "Öl de Amca ölelim.. Gül de amca gülelim..."

Z-Kuşağı Kılıçdaroğlu Kemal Bey'e Demokrat Amca demeliymiş bundan böyle; çünkü o demokrasiyi savunuyormuş; her yerde ve dahi her fırsatta! Peh Peh Peh :

Önce yemek yiyecem...Ve diskoya gidicem..orda hop hop yapııcam...hop hop hop...ben sizin demokrat amcanızım ben ne dersem o olur...Gazinoya gidicem ben de şarkı söyliicem...Darbukacı solo yap...herkes çalsın ben oynuyacam...Ben sizin Demokrat Amcanızım ben ne dersem o olur!!

Ak Parti seçim kaybeder mi?

Elbette kaybedebilir.

Ama bu muhalefete değil.

Kılıçdaroğlu-Akşener ikilisi, peşlerine kimi takarlarsa taksınlar, seçim kazanamazlar; bu kadar basit. Neden peki?

Çünkü Türkiye için hiç bir yeni projeleri, geleceğe yönelik tasarımları yok. Tek dertleri yapılanı ya da yapılmakta olanı yıkmak. Taş taş üstüne koymak gibi bir derdi yok bunların. Var olan bütün taşları alıp denize fırlatmayı düşünüyorlar sadece.

Seçmenin önce öğrenmesi gereken bir şey var: O da Kemal Bey'in nasıl olup da CHP'nin başına geçtiği. O güne kadar başında Cem Boyner'in bulunduğu, TÜSİAD'ın kurduğu Yeni Demokrasi Hareketinin yönetim kurulu üyesiydi. Önce Deniz Baykal'a bir tezgah kuruldu. Sadece bir değil bir çok sevgilisi olduğu yolunda dedikodular yayıldı. Garip bir video yayınlandı. Bu videodan neyin ne olduğunu anlamak mümkün değildi. Ama bunun üzerine yorumlar yapıldı ve Deniz Bey hastalandı, kenara ..çekilmedi de itildi. Yerine de Kemal Bey atandı! O gün bu gündür CHP yerlerde sürünüyor. Bilmem kaç tane seçime girdi, hepsinden yenik çıktı. Ama CHP'de kimsenin umurunda değil seçim kazanmak. Herkesin derdi mv seçilip ayda 25 bin lirayı cebe indirmek.

Her neyse... Kemal Bey yerinde oturuyor...arada bir de naralanıyor:

Benim sizin demokrat amcanızım...ben ne dersem o olur!!

İnanan var mı?

Hiç ama hiç sanmam!