Küçük Ekrem: Büyüyünce CB olcaammm!!!

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Kocaman Şehir Belediye Başkanımız, CB seçimlerine Millet İttifakının adayı olarak girmek istemekte. Olabilir. İsteyenin bir yüzü, vermeyen... Zenci!!

Ancak Ekrem Beyin bu isteğine acaba Kemal Kılıçdaroğlu ne demekte? Ya da Canan Kaftancıoğlu.. Ya da başka bilmem kimin oğulları? Hem Meral Akşener Hanımefendi dururken küçük Ekrem'e ne oluyor?

Ekrem İmamoğlu İstanbul Belediye Başkanı olarak seçildi. Önce İstanbul için bir şeyler yapsın, İstanbul'da bir taş üstüne taş koysun hele. Ama seçildiği günden bu yana Millet İttifakı'nın CB adayı olmak için çaba harcıyor ve İstanbul dışında her konuya maydanoz. Yahu Ekrem kardeşim bırak büyüklerin Türkiye'nin sorunlarıyla uğraşsın; sana ne Libya'dan, Doğu Akdeniz'den, PKK'dan, PYD'den, Türkiye-ABD ilişkilerinden!! Sana sorarlarsa, ki kimse sormaz, o zaman fikrini (varsa eğer) açıklarsın!

Senin yapman gereken, eğer fikrinin ince gülü buysa, "ben cb adayıyım!" diye çıkmaksa er meydanına, çık o zaman. Yok değilse İstanbul'la uğraş. Nasılsa bu millet seni tanıdı, bir daha ağzınla kuş tutsan seçilemezsin!

Bu arada, unutmadan, Başkan Erdoğan Biden'le görüştü. Adam, Orta Doğu'da Türkiye'siz hiç bir şey yapamayacağını anladı. Bu günkü Türkiye yıllar öncesinin o her lafa evet efendim sepet efendim diyen ülke değil. Özellikle kendi silah sanayii çok ciddi evrelerden geçerek İHA'ları, SİHA'ları, roketleri, füzeleri üretmeye başladı başlayalı bu bölge çok ciddi bir değişime uğradı. Libya, Yunanistan'a Türkiye'yle yaptığı anlaşmalardan vazgeçmesini önerdiğinde Libya, kahkahalarla güldü ve böyle bir şey olmayacağını açıkça söyledi.

Yakın bir gelecekte Türk malı tanklar ve savaş uçakları da TSK'nın envanterine girecek. Türkiye, Orta Doğu'nun, Güney Avrupa'nın, hatta İngiltere dışında bütün Avrupa'nın en güçlü ülkesi oldu. Dünyadaki en bileği bükülmez ordularından birine sahip ve bu ordu ülkeyi yönetmek değil korumak görevini seve seve yapıyor. Türkiye'nin tek sorunu muhalefet... Ya da muhalefetsizlik!

Anlatabildim mi Ekrem Bey'im. Siz paşa paşa İstanbul'u yönetmeye bakın; bırakın Türkiye'yi, devleti yönetmeyi büyüklerinize. Eğer yüreği yetiyorsa Kemal Bey buyursun er meydanına, gelsin sandık karşısına. Alsın boyunun ölçüsünü, sonra, eğer aday gösterirlerse sen gelirsin, ağzının payını alır, dönersin evine...