Ne yapsan yaranamayacaksın

Yavuz Bahadıroğlu abimizin vefatından sonra belli çevrelerce yükseltilen nefret söylemini gördünüz değil mi?.. Benzerlerine pek çok büyüğümüzü uğurlarken rastladık.. İçlerinde nasıl bir kin, öfke, nefret biriktirmişlerse, ölseniz bile bundan kurtulamıyorsunuz.. Ölmek bu alçakça saldırıların hedefi olmaktan sizi çıkarmıyor.. Vuruyorlar vuruyorlar.. Ölüyorsunuz cenazenize vurmaya devam ediyorlar..

***

Kızıyor muyum?. Asla.. Herkes bu hayatta vazifesini yapıyor.. neyle görevlendirilmişlerse onu layıkıyla yerine getiriyorlar.. Benim bu noktada hatırlatmak istediğim başka bir şey var.. Bakın Oda Tv ve onu takip eden çakal sürülerinin yaptıklarına.. Dikkatli bakın ama.. Ne göreceksiniz?..

1) Bulundukları pozisyondan şartlar ne olursa olsun bir milim geri adım atmıyorlar

2) Hedefin bulunduğu şartlar ne olursa olsun yollarından dönmüyorlar

3) Karşılarına aldıkları güruh içinden bir müttefik bulmayı muhakkak beceriyorlar

4) Ne olursa olsun tek bir adamlarını bile kurban vermiyorlar

Bu maddeleri bu doğrultuda daha da çoğaltmak mümkün.. Elimizde çok miktarda referans sayabileceğimiz örnek var.. Yavuz Abi’nin vefatının ardından yazdıkları da bunun tipik son örneği olarak duruyor orada..

***

Dedim ya asla kızmıyorum.. Yani onlara kızmıyorum.. Kızıyorsam her fırsatta kendi mahallesine politik doğruculuk taslayan karşı mahalleye şirin görünme heveslisi zenci kompleksli ezik adamlara kızıyorum.. Ya sizin sevimli görünmek için kendinizi yırttığınız adamlar bu işte.. Ölüne-dirine saygısı olmayan zerre kadar da bulunduğu pozisyondan taviz vermeyecek olan bulduğu ilk fırsatta seni de sokacak olan adamlar bunlar.. Haklarında biraz sert bir yazı çıksa “ama bu kadar da olmaz” deyip kendi arkadaşını hedef tahtasına oturttuğun kesim bu işte.. Sen evine dönüp kendi ailene “lütfen bu kadar sert olmayalım” diye eleştiriyor hatta aç kurtların önüne yem diye atıyorsun, fakat hakkını hukukunu koruduğun o adamlar Allah rızası için bir saniye frene basmıyor.. Yavuz Bahadıroğlu için misal , ‘ölmüştür artık’ demiyor.. Ama sen, ömrü değerlerimize hakaretle geçmiş birinin ölümünün ardından böyle yazmıyor/yazamıyorsun.. Yazdırtmıyorlar.. Bize yakışmaz yazmayalım da zaten.. Oda Tv ve onun gibiler bizim öğretmenimiz olmasın.. Biz kendi doğrularımızla var olalım.. Ama artık lütfen onlara şirin görüneceğiz diye de taklalar atmaktan vaz geçelim..

***

O kesimin bugün hükümet karşıtlığında ortaklaştığı için iyi davrandığı siyasetçilere de gelsin bu sözler.. Kardeşim bugün seni övmeleri manşet yapmaları, değer veriyor gibi görmeleri hep Erdoğan nefretinde ortaklaşmanızdan.. Kapalı kapılar arkasında sizin için de neler söylediklerini biliyor musunuz?.. Onlar sizi sevmediler.. Sevmeyecekler.. Ne yaparsanız yapın sadece yürüdükleri yolda destek aldıkları bir bastonsunuz bu tipler için.. Haberiniz olsun..