Özgür Özel Assos'taki Açılışa Davet Edilmemiş mi?

Hayat ne garip.. Allah ne büyük.. Şair İsmet Özel der ya; "...Allah adamı kendi iddiasından vurur..." diye..

**

Hatırlayın.. Halk TV, sanki hazine arsasına kaçak villa yapmış gibi günlerce İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun'u hedef almıştı.. İşin esası ortaya çıkmış olmasına rağmen zerrece geri adım atmamış, yalanlar üzerinde ter ter tepinmeyi tercih etmişti.. Hatta CHP İl Başkanı'nın ev halkını taciz etmesini bile haklı görmüşlerdi.. Çıksın İrfan Değirmenci ya da Gökmen Karadağ beni yalanlasın.. Tak-çıkar pergolayı dillerine doladıkları yetmiyor gibi Canan Kaftancıoğlu'nun talimatıyla yapılan tacizi de görmezden gelmişler, Kaftancıoğlu'na açılan davayı da 'baskı' diye sunmuşlardı..

**

Allah büyük dedim ya.. Haydi İrfan Değirmenci.. Sana bomba gibi bir haberim var.. Bir medya patronunun Assos'taki restoranı, sit alanı içinde kaldığı için mühürlenmişti.. O restoran mührü kırılarak açıldı geçen hafta.. Açılışta milletvekilleri de vardı.. Biliyor musun konuyu?... Evet, elbette biliyorsun.. Halk TV'nin sahibi Cafer Mahiroğlu'nun restoranı. Mühürlendiği halde mührü kırıldı ve dükkan görkemli bir törenle açıldı.. Açılışa CHP'li Veli Ağbaba, Muharrem Erkek, Seyit Torun gibi birçok isim katıldı. Açılışın görüntülerini CHP'li Tahsin Tarhan sosyal medya hesabından paylaştı.. Halk TV'nin patronu.. Kimsenin ağzını bıçak açmıyor.. Sanki böyle bir şey hiç olmamış gibi davranıyorlar.. İlginç değil mi?..

**

Bu konulardaki hassasiyetiyle bildiğimiz Sayın Canan Kaftancıoğlu nerede?.. Kaçak inşaat, yapana göre farklılık mı arz ediyor? "Şu kişi kaçak inşaat yaparsa dünyayı başına yıkarım bu kişi yaparsa görmezden gelirim" mi diyorsunuz... Özgür Özel.. Başına sonuna 'pergola' eklemeden doğru dürüst cümle bile kuramıyordu bir dönem.. Bir gün Fahrettin Altun'u anmasa işinin rast gitmeyeceğine inanıyordu.. Ne oldu?.. Bakın Assos'ta onlarca CHP'linin katılımıyla bir açılış yapıldı.. Herkes oradaydı.. Acaba Sayın Özel'i davet etmediler mi?.. Yoksa 'ben kaçak yapının açılışına katılmam' diyerek ilkesel bir duruş mu sergiledi?.. Öyleyse bunu kamuoyuyla paylaşmalı..

**

Sayın Özgür Özel... Doğru olmadığını bildiğiniz halde Fahrettin Altun'u hedefe koymuştunuz ya.. Ortada bir kaçak yapı olmadığını bile bile Altun ve ailesine iftira attınız ya. Bakın Assos'ta gerçekten belediye tarafından mühürlenmiş sit alanına kondurulmuş buz gibi kaçak bir restoran var.. Tepki bekliyoruz sizden..

**

İlkesel duruş demişken kuşkusuz Sayın Özgür Özel'in, ittifak ortağı Lütfü Türkkan'a da tek kelime söz etmediğini hatırlatalım.. İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a ait Nezir Ağa Et Entegre Besicilik'te yapılan incelemede ekipler, 28 bin metrekarelik alandaki 15 yapının kaçak ve çiftliğin bir kısmının da TOKİ arazisinde olduğunu belirlemişti.. TOKİ arazisi ya.. Daha nereye çöksünler?!... Yıkıldı elbette. Türkkan o yıkılanların 'ahır' olduğunu söyledi.. Bu kadar mimari güzellik ve estetikte, pencereleri falan olan villa tipi ahırları da ilk kez gördüm.. Millet ineğini ne çok düşünüyormuş arkadaş..

**

Sayın Özgür Özel gördünüz mü Türkkan'ın yıkılan 'ahır'larını?.. Hadi onu görmediniz, o yıkımı haber yapmaya çalışırken Türkkan'ın adamları tarafından öldüresiye dövülen gazeteciyi gördünüz mü?.. Hani ifade hürriyeti, halkın haber alma özgürlüğü?!... Niye tepki göstermiyorsunuz ? İttifakı mı bozarlar yoksa.. Arkadaş genç bir adam kaçak yıkımı görüntülerken şehir eşkıyaları tarafından dövüldü.. Daha siyaset mi düşüneceksiniz?.. Kızı çakarlı arabasıyla emniyet şeridini kullanıp çılgın partilere giderken ses çıkarmadınız, kaçak inşaatlar yaparken sustunuz, gazeteci döverlerken bari bir şey deyin... Deyin ki millet sizin doğrularından taviz vermeyen haksızlığa, kimden gelirse gelsin karşı duran biri olduğunuzu bilsin...