Şaşkınlığımın şarjı bitti

Herkesin karanlığının bir gündüzü vardır. Ve kötülük her kalp için standarttır. Hiçbir kalbe yakışmaz lakin insan işte zorla oldurtur. Birileri kötülüğün mühendisi olmuş. Ne demiştik küçük hesapların için büyük hesap gününü harcama çünkü o hesap gününde yazmadıkların yüzünden kalem kırılacak, sustukların yüzünden sesin seni boğacak.

Ahını aldıkların için çamurdan bir veresiye defterisin, alacaklılar dayanacak kalbinin kapısına ve sen hakkını elinden aldıklarının elinde kalacaksın o gün.

Bu kağıdı kullanırken kağıdın şerefiyle oynamaktan korkarım diye nice ifrazat ismi kelimelerime bulaştırmadım.

Kelimelerimizi kirletenleri bir kağıtta zikretmek onları temize çekmek olur. Pensilvanya'dan havlayanları da bu topraklarda miyavlayanları da veteriner reçetesine yazmaya tenezzül etmem. Tehdit, şantaj, cinsel istismar suçlarını kedilerinin maşallahıyla modifiye eden bir yapı var malum. Malumsa malumdur bilmiyorsanız hafızanızın insicamını bozmayın değmez.

Bu yapıya bir operasyon yapılmıştı şimdi 68 sanıkla ilgili karar istinafta bozulmuş. Cumhuriyet Başsavcılığı ,İstinaf 1. Ceza Dairesinin tutuklu bulunan 68 sanığın tahliye edilmesi kararına itiraz etti. Neticesi tutuklanma talebi reddedildi.

Ne olacak bekliyoruz, hukuka inancımız tam masum kız çocuklarının hakkı her şeyden üstündür. Aksi takdirde şaşkınlığımın şarjı %1. bataryadan yanık kokusu geliyor o derece.

O değil de niye bu kadar sessizsiniz sorusunun da eli ayağı tutmuyor haykırmaktan yorulduk. Ne yapalım anlamadım, erik dalı eşliğinde zeka fesadına uğramış oynak yapının eline çocuklarımızı teslim mi edelim. Nasıl mücadele edelim?

Çığlığa sessizlik makyajı yapamazsınız. İlk tükürükte akar!

Takipteyiz.

....

Cumhuriyet Halk Partisi içinde fokurdamayan kazan kalmadı. Lütfen birbirinize düşerken bir taraflarınızı kırmayın mı desem. Biri çıkmış adayımız Kılıçdaroğlu diyor diğeri çıkmış paçaları daroğlu diyor. Öbürü tatil valizi olsun olmadı kayak takımı da olur en olmadı balık tavasına razıyız diyorlar.

Bir taraf birbirine vitaminler ve moraller veriyor diğer taraf cozurduyor.

En iyisini Boris yaptı. NATO Zirvesinde erken teslim edilmiş sınav kağıdı gibi etrafa savruldu. Erdoğan ve ekibi not almıyordu almazlar tabi, notu biz veriyoruz daha ne diye alalım!!

Olan benim şaşkınlığımın şarjına oldu . Bitti.