Soros, Kavala, Türkiye'deki bazı ünlü ve zengin aileler!

Nedense İsrail'i kuran, kara parayı Tel Aviv'e yollayanların hemen hepsi Macar asıllı Yahudiler. Bunlardan biri de George Soros! Doğu Avrupa ülkelerine, Polonya'dan Belarus'a kadar kimi ülkelere para yardımlarını öve öve bitiremeyen, onu büyük bir hayırsever olarak ilan edenler var, hem de çok! ABD vatandaşı olan Soros için en önemli ülkeyse İsrail'dir; vatanı, yuvası, canıdır!

Soros'un Türkiye'ye yaptığı büyük (?) yatırımlardan söz edenler aslında gerçeği ya bilmemektedir ya da gizlemektedir. Çünkü yıllar içinde Soros'un Türkiye'ye yaptığı toplam yatırım 8 milyon dolardır. Bu da elektrikli otomobillerle ilgiliydi ama hiç bir yere varamadan kapılarını kapattı.

Tel Aviv'den aldığı talimat çerçevesinde Türkiye'de Kavala gibi kafası karışık, bir gün aşırı solcu, bir gün Cumhuriyetçi, bir gün Kürt devleti kurulması için ter döken, geneldeyse kurulu düzeni yıkmak için çabalayanları yanına aldı.

Osman Kavala'nın belli ki bazı sorunları var. Çünkü bir insan her gün değişik bir reçeteyle ortaya çıkıp: "Hah işte bu ülkeyi böyle tedavi edebiliriz!" diye bas bas bağırmaz. Dahası Türkiye Cumhuriyeti ve devletinden böylesine nefret etmesinin ve Soros gibi bir adamın arkasında sıraya girmesinin somut bir nedeni ya da nedenleri olmalı! Kavala'nın tedavi görmesi seçebileceği en sağlıklı yoldur.

Soros'un yaptıklarını yıllarca CIA yapmaya çalıştı ama Soros kadar başarılı olamadı. Çünkü Soros, Türkiye'nin kimi önde gelen zengin alileriyle sıkı fıkı olmayı başarmıştı. Bu aileler aracılığıyla da bazı bürokratlara, siyasilere el uzatabildi.

Bu gün Soros, Türkiye'de istenmeyen adamdır. Onunla ilişkisi olan, perde önünde ya da arkasında iş çevirenler de ortaya çıkarılmıştır. Bunlar artık dilediklerince at koşturamayacaklardır ülkemizde. Bu da tabii Soros'u çok rahatsız etmiştir. Onca Büyükelçinin el ele verip Kavala'yı salıverin demesinin altında Biden'ı değil Soros'u ve onun neredeyse uçsuz bucaksız servetini aramak gerekir.