Zodyak katilinden Mafya'ya... Hepsi burada!!

Adam diyor ki "ben senin stratejik ortağınım, dostunum..." Sonra dönüyor Başkan olarak dünyaya saldığı Biden adlı bunamasına çeyrek kalmış adamın ağzından, benim CB'nımı iktidardan indirip yerine muhalefeti oturtacağını söylüyor!

Tayyip Beye oy verirsin vermezsin, ama CB koltuğuna bu milletin oylarıyla gelmiş birine hakaret edene destek olamazsın. Ona "dostumuz" diyemezsin. Önce Türk insanına sunacağın bir şeyler olsun, bir tek tasarı yahu bir tek tasarı!! Sonra gel oy iste benden! Ama yok! İşte onun için Biden'dan omuz vermesini istiyorsun!!

ABD ki, Vietnam, Irak, Afganistan'da milyonları toprağa gömmüş, Hiroşima'ya atom bombası atmış.. ABD ki sana dostuz deyip arkandan dolanarak PKK, YPG gibi terör örgütlerine destek verecek... ABD ki, bir Kürt terör devleti kurdurup onu İsrail'le dost ve müttefik ilan ederek, onların üstünden Orta Doğu'da dilediğince at koşturacak... ve sen ona dostum diyeceksin!!

Siz bir ülke düşünün dünyaya seri katilleri sunmuş. Mafya'yla tanıştırmış, yaptığı sinema filmleri ve dizilerle acımasız katil polisleri kahraman ilan etmiş, topraklarını ve soylarını korumaya çalışan Kızılderililere canavar damgası vurmuş, onların topraklarının üzerine oturmuş, Beyaz, Anglo Sakson ve Protestan olmayan herkese köpek muamelesi yapmış, karşı çıkanı dolara boğmuş, dolarla satın alamadığını kurşuna tutmuş...

Seri katillere dönelim bir kez daha. Hangi toplumda seri katiller eğlence aracı olarak kullanılır? Onlarla ilgili sinema filmleri yapılır? Zodyak Katili diye bir seri katille ilgili gelişmeler hangi ülke basınında başlıklara taşınır?

Don Corleone adında bir Mafya Babası hangi ülkede neredeyse ulusal kahraman katına oturtulur? Üstelik bu "Mafya Babası" hayaliyse; roman kahramanıysa?

ABD, şiddetin alkışlandığı, silaha davranıp adam öldürenlerin kahraman ilan edildiği, beyaz Protestanların dışında herkese tu kaka dendiği, İslam terörü diye bir saçmalığın icat edildiği ülkedir.

Ne var ki, Orta Amerika diye bilinen, kıyılardan uzaktaki eyaletlerde yaşayanların bunlardan haberi yoktur. Onlar sizin gibi benim gibi sıradan insanlardır ve kimseyle sorun yaşamaz. Aileleriyle birlikte sessiz sakin bir ömür sürer. Kimseyi bilmeden, tanımadan düşman ilan etmez.

New York, Chicago, Los Angeles gibi mega kentleri bir kenara koyun ABD iyi insanların ülkesi olabilir... olabilir de bu üç kent ülkeyi yönlendirip yönetmektedir. Para onlardadır, medya da...

ABD gerçekten demokratik, laik, hakiki bir müttefik olmadığı sürece ondan uzak durmakta yarar vardır... bütün herkes için!