Türkiye'de hangi renk darbe yapılacak?!

Bir dönemin ABD Dış İşleri Bakanı Condoleeza Rice'ın tasarladığı Gürcistan'da kadife, Ukrayna'da turuncu, Lübnan'da sedir, KIrgızistan'daysa sivil devrimler, zamanımızda hükümet darbelerinin artık salt silahla yapılmadığının somut kanıtıdır.

Devrimler bu kez Kuzey Afrika ve Orta Doğu Coğrafyasında BOP (Büyük Ortadoğu Projesi) adını aldı. Tunus, Mısır, Libya sözde diktatörlerden bir çırpıda temizlendi. Suriye hala direniyor.

Sırada, içerden sözde sivil tepkilerle karıştırılacak Moldovya, İran, Ürdün, Suudi Arabistan ve Türkiye var! Elbette kaybedeceğini bile bile İlluminati'yle güreş tutmak mantık kurallarına aykırı! Ancak, Türkiye'nin bütün dünyaya parmak ısırtan bir savunma sanayiine kavuşması bütün hesapları alt üst edebilir. Dahası, Türkiye savunma sanayi ürünlerini ihraç da ediyor, yurt dışında silah ve sistemler üretecek ortak fabrikalar yapıyor! Üstelik Türkiye yapay bunalımlar ve psikolojik savaş taktiklerine hiç de yabancı değil. Daha önce bu senaryoların fragmanları Türkiye'de uygulandı!

Türk ekonomisini, spekülasyonlarla (var sayımlarla) 2000 Kasım ve 2001 Şubat bunalımlarında olduğunca allak bullak etmek, İlluminati'nin en büyük para baronlarından George Saros için çocuk oyuncağı. Piyasalardan 100 milyar doların çekilerek yurtdışında yok olduğunu düşünün ve de doların yüzde 100 değer kazandığını. Halk ABD'yi değil hükümeti suçlar, erken seçim isteği tavan yapar, buna muhalefetteki kimi siyasi partiler de ayak uydurursa...ki kesinlikle ayak uyduracaktır; buyurun size Türkiye'de Mor Darbe!

Gelelim ikinci felakete senaryosuna, yani İstanbul Depremine. Uzmanlar sürekli uyarıyor: İstanbul'u yıkacak bir deprem Türk ekonomisinin yarısı demek olan bu bölgeyi harabeye çevirirse ülke ekonomisi resmen çöker! İnsanlar yoklukla, yoksullukla baş başa kalır. Buyurun size Kara Darbe!

İrticanın azdığı ve ülkeyi ele geçirmek üzere olduğu safsatası inandırıcılığını yitirse de, muhalefete destek veren medya omuz verirse, hop oturup hop kalktığımız günlere geri döneriz. Gerekli malzemeyi sağlamak için bir milyar değil 100 milyon dolar harcamak yeterlidir. Ve gelsin yeni Fadimeler gitsin Kalkancılar! Alın size Yeşil Darbe!

İlluminati diyor ki, buyurun size kargaşa senaryoları. Rengini mi? Onu da lütfen siz seçin!!