Türksat 5A uydusunu Halkalı'da bekleme

Uyduyla yörüngeye seyahat diyoruz , görümceye seyahat anlıyor. Uzaya gönderdik diyoruz, markete yolladık sanıyor. Sonra da niye kutuplaşıyoruz diye soruyorsunuz. Oksitlenmiş beyin kütleleriyle neyi paylaşacağız bilen var mı ?

Karadeniz’de Doğal Gaz müjdesi veriyoruz. Karnını tutuyor.

Bıngıldağına sinek konsa içine kaçan bu tiplerle ne paylaşılır biz böylesine devrimlerde birleşemiyorsak hangi dozda bir zafer , bir müjde bizi birleştirecek?

Uçan Araba diyorsun , iki leğen diyorlar. Leğen kadar ufku olan bu çöp balıklarına okyanusu anlattığınızın farkında mısınız?

Keyif sigaralarını PKK’nın yaktığı orman ateşiyle yakanlar , Amerika yanıyor diye ağlıyor. Bir zahmet şu Amerika’yı biraz daha karıştırır mısınız dibi tutmasın .

Boğaziçi Üniversitesinde siyasetçi istemiyoruz diyorlar, eylemcilere servis çeken şoför Nebahat bir bakıyoruz il başkanı.

Böyle kepazeliğe sürüngenler bile şahit olmamıştır.

Alçaklığa bu kadar şaşırıp hayretini zayii eme! Önceden muhaliflik kara ortasına deniz vaat eden anime karakterlerin seçim performanslarıyla ölçülürdü.

Ramazanda paket hurmaların üzerine parti logosu basıp seçim tüccarına dönüşenler komikti.

Şimdi komik olmayan hainler ve inleri var. FETÖ’nün ekran kartları da var, PKK’nın takım elbiseli cephaneleri de var bu hainlik paketinin içinde.

Cumhuriyet Halt Otobüsünün bayan yanı mobese hatun neler paylaşmış hatırlayan ?

Kaftancıoğlu, Fransa'da öldürülen Sakine Cansız adındaki PKK'lı teröristin öldürülmesine ilişkin, "İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti" paylaşımını yaptığı ortaya çıktı.

Kılıçdaroğlu 15 Temmuz sonrası Kontrollü darbe deyip şehitlerin şehadetiyle dalga geçerken, kontrol kalemi şu yukarıdaki hainlik kaçağını tespit edememiş. Ben salağa yatıp bu kadar derin horlayan, toprağını, milletini horlayan, bir terliksi sürüsü daha görmedim . Bu kadının şu paylaşımı şaşırtıcı mı?

Teröristlerin helvasını kavuran adamlığı taziyelik vekiller hangi partindendi. Yahu şu Cumhuriyet Halt Otobüsü hiçbir yere gidemiyor anladık bari geri geri gitsin geçmişiyle yüzleşsin daha ne diyelim.

Otobüsün bayan yanı da ancak bu kadar oluyor işte. “ Devlet seri katil diyen, teröriste ağlayan, inandığınız Allah belanızı versin diyen” bir bayan yanı.

Yahu hala anlaşılmadı mı, paravanı bu kadının gündemiyle uyutup, arkasında arşivdeki pislikleri temizlemek için zaman kazanma ucuzluğu anlaşılmadı mı?

Ve diyorsunuz ki kutuplaşmayalım!

Biz bunlarla kutuplaşmayalım da Savcı Kirazın yetimlerini mi küstürelim!

Ne yapalım?