Yorgo sen denize dökülmeyi mi özledin?

"RÜZGARSIZ HAVADA DÖNEN FIRILDAĞIN MUTLAKA BİR ÜFLEYENİ VARDIR BE YORGO"!

Gerçekten Yorgo, sen denize dökülmeyi mi özledin! Yahu sen tüy sikletsin ben ağır. Bırak sana vurmayı, üflesem uçarsın, oran buran kırılır! Gelme Fransızın gazına; olay ciddiye bindiği an Fransız doğru meyhanenin yolunu tutar, sense sap gibi ortada kalırsın!!

Yunanistan'ın hayatındaki en büyük korkusu Türkiye. Hala, üzerinden neredeyse bir yüz yıl geçmiş olmasına rağmen, İzmir'den denize dökülüşünü unutamıyor.Hoş bu öylesine unutulacak bir dayak değil ama burada suçlaması gereken onu "sen bir tanesin..bak uygarlığın beşiğisin..git şu Barbar Türklere de uygarlık dersi ver!" diye diye İzmir'e çıkaran sonra da ortalıktan kaybolan Fransızlarla İngilizler! Onlara tek laf etmiyor, ülkesini işgal etti diye onu kovalayan Türklere diş biliyor!

Hani bir laf vardır: "yenilen pehlivan güreşe doymazmış!" Yunanistan da tam böyle; üstelik pehlivan falan da değil; pehlivanın ibrikcisi! Pehlivan (?) nerede? Gizlendiği yerden, sürekli ibrikciyi kışkırtmakta!

Fransa, ahı gitmiş vahı kalmış bir ülke! Eğer ABD olmasaydı bu gün resmi dili Almancaydı! AB'de deki patronuysa Almanya.

Türkiye'ye gelince, o kolay başa çıkılacak, FETÖ alçağının bozmaya çalıştığı Türk ordusu kısa sürede toparlandı ve dimdik ayakta. Dahası teknolojide salt seni yakalamamış geçmiş de. Bunun en somut kanıtı, Fransız fırkateyninin, üzerinde uçan İHA ve SİHA'ları kastederek "üzerimde tanımlayamadığım cisimler uçuşuyor,çabuk bir kılavuz gönderin...kurtarın beni buradan!" diyen imdat çağrısı.

Uzun lafın kısası, AB senin arkanda durmaz; duramaz. Hiç bir AB ülkesi Türkiye'yle çatışmayı göze alamaz çünkü. Aman sakın ABD'den medet umma. Çünkü ABD için sen sevimli (?) bir çocuksun. Belirli bir süre onu eğlendirebilirsin ama iş ciddiye bindi mi, bu gün Orta Doğu'da, Güney Avrupa'da tek ciddi güç olan Türkiye' yi küstürüp seni pış pışlamayı sürdürür mü sanıyorsun? Üstelik Fransa için de sen bir piyonsun. Onun derdi Afrika'da hala sömürdüğü ülke halklarının kurtuluşu CB Erdoğan ve Türkiye'de görmeleri. Boşuna mı Afrika sokaklarında Türk bayrakları ve Erdoğan posterleriyle dolaşıyorlar! Afrika'dan her yıl devşirdiği milyarlarca euro yok olursa Fransa'da seninle birlikte Almanya'ya avuç açmaya başlar!

Onun için sen bu somun pehlivanlığından vazgeç, otur edebinle yoksa seni dizimize yatırır bir güzel pataklarız Yorgo!!