''İslam dünyası Türk bayrağının altında toplanacak''

Kutsal üç dinin mekânı Kudüs Ortadoğu'dadır. Süleyman Tapınağı'nın yeniden yapılması salt Yahudilerin değil , Evanjelistlerin de hedefidir.

Tevrat kaynaklı inanışa göre, Kenan diyarı, İsrail Oğullarının vaat edilmiş topraklarıdır. Batı'nın, Komünizmin çökmesi sonucu yeni dönemin düşmanı olarak ilan ettiği İslam'la çatışmaya başlaması, Ortadoğu'nun kanlı olaylara gebe olduğunun göstergesiydi.

Aytunç Altındal'ın 2007'de çevirdiği Laconicus Chalcondyls (Kehanetler Kitabı) adlı kitapta Türkiye'yle ilgili çok önemli kehanetler var:

1. Türkiye'nin 11. Cumhurbaşkanın adı 11 harften oluşacak (Abdullah Gül)

2. 12. Cumhurbaşkanı dönemindeyse Türkiye'de tahmin edilemeyecek büyüklükte değişiklikler görülecek.

Bu ilginç kehanetlerden biri 2006 yılında Katolik ve Ortodoks Kilisesinin barışmasıdır.

O. Leser, Bruce R. Nardulli ve Lory A. Arghavan'ın 1998 tarihli "Geniş Ortadoğu'da Çatışmanın Kaynakları" adlı ortak çalışmalarında Türkiye'nin Ortadoğu'daki en güçlü ülke olacağı ve bütün İslam ülkelerinin Türk bayrağı altında toplanacağı anlatılıyor.

Türkiye'nin İslam dünyasındaki belirleyici rolünün gerçekleşmesi için laik, demokratik ve Atatürkçü olmaması gerekir bu esere göre. Ancak uzmanlar bunun pek mümkün olmadığını, laik, demokratik ve Atatürkçü bir Türkiye'nin de, özellikle savunma sanayiinde yaptığı ve yapacağı var saylan hamlelerle, sadece Orta Doğu'nun değil, Avrupa'nın da, İngiltere'yle birlikte en güçlü ülkesi olacağı öne sürmektedir.

ABD ve Avrupa'nın en büyük korkusu Tayyip Bey'dir. Hem dindar hem de milliyetçi olan Cumhurbaşkanı, Türkiye'yi ABD'nin boyunduruğundan kurtarmaya başlamıştır ki, bu asla kabul edilemez. Bağımsız ve kendi çıkarları doğrultusunda hareket edecek bir Türkiye, ABD'nin kâbusudur.

İşte bunun için Biden, Türkiye'de muhalefeti destekleyerek iktidarı değiştirmekten söz etmiştir. Biden ekonomisini Türkiye'nin üzerine salarak, doların tavan yapmasını sağlamayı, enflasyonun da yükseldikçe yükselmesi için çaba harcamaktadır.