PKK: Biz kimiz? Devlet-i ebed müddetiz!!

PKK'nın üst düzey yöneticilerinden Duran Kalkan, PKK'ya yakın bir haber sitesiyle yapığı bir söyleşide akıllara ziyan bir açıklamada bulundu:

"Avrupa ateşkesi hiç desteklemedi. Aksine bize savaşın; durmak yok dedi her fırsatta!"

Bunu söyleyenler bizim NATO'daki müttefiklerimiz!!

Peki neden Avrupa bizim başımızın dertten kurtulmasını istemiyor. Çünkü o zaman kısa sürede toparlanacağımızı, hatta Avrupa'daki kimi devletleri sollayacağımızı çok iyi biliyor. Yoksa Belçika gibi deyim yerindeyse kıytırık devletler neden PKK'ya arka çıkar, bizim sürekli terörle uğraşmamızı ister?

ABD ve Avrupa Türkiye'nin başına Kemal Kılıçdaroğlu gibi ağzı var dili yok, her söylenene boyun eğecek birini istiyor. Tayyip Erdoğan gibi İHA'ları SİHA'ları, gemileri tankları sahaya sürecek, TSK'nın arkasında dimdik ayakta duracak, Devlet-i Ebet Müddetin anlamını kavramış ve sürdüren, Doğu Akdeniz'de, Kuzey Afrika'da Türk'ün şanlı bayrağını dalgalandırabilen bir lideri ister mi hiç? Nedir Devlet-i Ebed Müddet? Biz Osmanlı'nın devamıyız. Osmanlı Selçuklu'nun... diye diye ta Orta Asya'ya, Göktürklere kadar gideriz. Bunun için CB Forsunda 16 yıldız vardır ve her biri ayrı bir Türk devletini simgeler. Özetle Avrupa Türkiye'nin başında dik duran, kararlı birini istemez. Bugün sıkıysa TSK'yı Kore'ye yolla yollayabiliyorsan??

Türkiye'yi senin emir ve komutanda Orta Doğu'da jandarma olarak görev yapmasını istiyorsan avucunu yalarsın.

Avrupa Topluluğu bir ah'ı gitmiş vah'ı kalmış ülkeler topluluğu cürmü kadar yer yakar ancak! Niye İngiltere çekip gitti ki? Geçmişini yaşayan bir sürü zavallıyla benim ne işim var dedi tabi.

Almanya'nın ordusu yok!'

Fransa'nın nükleer gücü olmasa kim takar onu!

Diğerlerindense söz etmeye gerek yok!

Türkiye bugün NATO'daki en güçlü orduya sahip üçüncü ülke.

"Hadi bana eyvallah" der, Şangay Beşlisine katılırsa, NATO için yandı gülüm keten helva!

İşte bunun için biz dimdik ayaktayız, bize kafa tutan Osmanlı tokatını yer suratının ortasına. İnanmayan varsa, denemesi bedava!!