NEREYİ GÖSTERİRSEN GÖSTER İŞARET PARMAĞINIZ KANLI!

Hani sözler vardır lokma gibi, küçükse gevelersin büyükse kurtulmak için yutmaya kalkarsın ! Asla yutmayacağız.

Hakikatli tarihimizi görmezden gelen garezkarlar , hakikatin tarih olması için yalana yalansalar da tarihin hakikatlerle dolu olduğu gerçeğini örtemeyecekler.

ABD başkanı Joe Biden 1915 olaylarına soykırım dedi. Her yıl olduğu gibi, bu topraklara kin kusanların kendi tarihlerindeki mazlumlara ne kadar kan kusturduklarını anlatma rutinimizi gerçekleştirelim .

1915 Olayları, ABD Başta olmak üzere bilumum sömürgen leşlerin Türkiye'ye karşı kullandığı uluslararası örgütlenmiş yalancıların hava yastığıdır. Güya bir yere işaret ediyorlar lakin hepsinin işaret parmağı kanlı .

Bugün PKK'nın stepnesi HDP Genel Merkezinden " Soykırımı tanıyan açıklamalar yapıldı " Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin" diyerek de ellerindeki kanı sıvadılar.

Olaya bakar mısınız ? Bu topraklara kan kusturma çanağı olan HDP utanmaktan bahsediyor. Zılgıtlar eşliğinde mezar yeri seçtiren, bir babaya 11 aylık bebeğinin yastığını hıçkırarak öptüren PKK'nın salıncağı, barışın cellatları utanmaktan bahsediyor.

Ayaz ve Nupelda'nın bedenlerini ağıt ağıt göğe yapıştıran PKK'nın siyasi çuvalı HDP vicdana gelmiş !

PKK katletmeyi kimden öğrendi bir sorar mısınız ? 26 Şubat 1992 yılında Hocalı Katliamına benzer katliamları bu topraklarda kim yaptı! PKK, gözleri yaşamaya açık gitmiş bebekleri öldürmeyi kimden öğrendi!

Şu yazdıklarımın içinde onlara matuf o kadar fazla zincirleme şerefsiz isim tamlaması var ki bulana da helal olsun !

Peki sonra ne oldu ? Bu ülkede Erdoğan gitsin de ne olursa olsun üzerine kurulu nefret mahsullerinin yamalı ittifak mensupları Biden'i kınayıp HDP'ye sustular. Bideni kınamış gibi yapıp HDP'nin soykırım yalanını sıvadığı açıklamaları görmemek leş siyasetlerinin kılıfıydı.

Çocuklarını isteyen annelere " Biraz misafir edecekler" diyen HDP'ye yaltaklanan partiler diktikleri oy fidanlarının yeşereceği umudundan vazgeçmediler.

Bu milletin feraseti sizi duvardan duvara toslatsa da aranızdaki cılız pehlivanların doymadığı tek şey yenilgi. İktidar Açlığını yatıştırmak için çanaklarına çöktüklerinizin soytarısı olmak sirk çadırı siyasetinize çok yakıştı.

Ne oldu Bittifak mı ?

Göreceğiz..

Bu arada 1915'de ne olmadığını Paşinyan bilir raks etmeden size anlatsın !