Korkmayın, sizi CB adayı yapmazlar Kemal Bey!

Kılıçdaroğlu Kemal Bey, bir gece uyurken kendisinin katılmadığı bir toplantıyla Millet İttifakı'nın 2023 CB adayı olarak ilan edilir mi? Dur, tut, yakala deyinceye kadar, Tayyip Bey'in rakibi olarak ortaya çıkar.

Bu güne kadar tam tamına 11 seçim kaybetti Kemal Bey.

Dile kolay 11 seçim!

Peki hal böyle olunca, Yeni CHP kurmayları neden Kemal Beyi aday göstermek ister?

Acaba onlar da Kemal Bey'den kurtulmak niyetinde?

İsteyeceklerini hiç sanmam. Ekmek elden su gölden, üstüne üstlük de ayda 28 bin lira maaş. Kim hayır der buna!! Dahası bir gün bile çalışmak zorunda değilsin!

Ancak artık elleri mahkum. Kemal Beyi'nde öyle. Daha ne kadar kaçabilir ki sandıktan? Kaçarsa bu kez İmamoğlu ya da Mansur Yavaş beklemede. Bu iki belediye başkanından biri Millet İttifakı'nın adayı olarak girer, seçimi kazanmasa bile hatırı sayılır sayıda oy alırsa...güle güle Kemal Bey!!

İlginç olan bu güne kadar CHP'nin içinden kimsenin kalkıp da Kemal Bey'in o koltuğa nasıl oturduğunu sorgulanmaması? Deniz Baykal'ı bir oldubittiye getirip ondan boş kalan koltuğa Kemal Bey'i paraşütle indiriverdiler.

Acaba bu koltuk değişiminde Kemal Bey'in sıkça sözünü ettiği o dostların parmağı var mıydı?

Onlar mı, yani üç harfliler mi tezgahlamıştı her şeyi?

Kimdi ki bu üç harfliler?

Örneğin ABD mi? Hım?

Joe Biden'ın seçimlerden önce, ne yapıp edip Tayyip Bey'i koltuğundan indireceğini söylemesi, onun Kemal Bey'e bağlılığının kanıtı mı? Ya da Kemal Bey iktidar olursa ABD'de bir bakıma o koltuğa kurulacak mı?

Yeniden İkini Dünya Savaşı sonrası günlere mi döneceğiz?! ABD emir verdi mi topuk vurup emredersiniz mi demeye başlayacağız?!

Her neyse.. Olacakları hep birlikte izleyeceğiz nasılsa!!