''Kovid ancak laboratuvarda üretilebilir?!''

Dev Çin 2003 yılında uyandı ve SARS virüsüyle karşılaştı.Virüsün bulaştığı insanlara konan ilk teşhis zatürreydi. Dünya SARS'la sarsılırken Rus bilim adamları "SARS Biyolojik silah olabilir" diye bir açıklama yaparak ortalığı birbirine kattı. Rus bilim adamı Sergei Kolesnikov SARS virüsünün kabakulak ve kızılcık hastalıklarından oluşan bir kokteyl olduğunu öne sürerek böyle bir virüsün doğada kendiliğinden oluşması mümkün değildir." buyurdu!

Uzmanlara göre doğada sık görülen uyumlu bir virüsün aniden öldürücü hale gelmesi ancak dış müdahelelerle mümkün olabilirdi. Sonuçta SARS yüzünden Çin ekonomisi ve siyasi yaşantısı çok büyük bir darbe aldı. Ve Çin Kovid 19'la bu saldırının öcünü almak istedi ancak yanlış hesapladığı için Kovid salt ABD'ye değil bütün dünyaya yayıldı. Bu bir söylenti tabii; ortada somut bi tek kanıt yok. Ancak, başta ABD olmak üzere birçok ülkenin yıllardır biyolojik silah yapımı üzerinde çalıştığı biliniyor:

-- ABD Ordusu ve CIA'nin ortaklaşa gerçekleştirdikleri deneylerde solunum yoluyla bulaşan sentetik bir virüsle hastalık ürettiği ortaya çıktı. Geniş kitlelere biyolojik madeleri bulaştırabilme becerisini ölçmek isteyen CIA, ordunun biyolojik silah cephanesinden alınan bir bakteriyi Florida'da Tampa Körfezi'ne saldı.

-- Derken 1969 yılında savunma bakanlığından Dr. Robert MacMahan, "en çok 10 yıl içinde insanın bağışıklık sistemine saldıran ve bilinen hiç bir ilaçla tedavi edilemeyen sentetik bir virüs geliştirmek için ABD Kongresinden 10 milyon dolar istedi."

--ABD'nin, Vietnam Savaşı'nda Agent Orange adlı bir kimyasal öldürücü kullandığı açıklandı.Vietnam'daki ördek ve tavuk etlerinde bu Agent Orange'dan kalma zehirin bu gün bile ortaya çıktığı öne sürülüyor...

ABD'nin gerçekleştirdiği ve bu gün bile üzerinde çalıştığı nice biyolojik silah var, iddiası yabana atılır gibi değil. Füze, tank, uçak kullanarak yapılan savaşların maliyeti ürkütücü boyutlarda. Bunu n son örneği Irak ve Afganistan'da görüldü. Savaşın ABD'ye maliyeti yaklaşık 3 trilyon dolar. Biyolojik silahlarla aynı sonucu almak mümkün. Ve bu savaşların ilki de belki Kovid-19! Çin yıllar öncesinin öcünü mü alıyor?! Trump sürekli olarak Çin'i suçlamakla aslında ne demek istiyordu. Etme Bulma dünyasına gönderme mi yapıyordu yoksa?!

Sonuç olarak amacına göre ve de kimin kullandığına bakarak Genetik ve Biyomühendislik hem Mesih hem de Deccal!!