Akşenerler'i üretenler

İspanya'dan gelen görüntülerde kolluk kuvvetleri, çoluk çocuk demeden Faslı göçmenleri denize atıyor. Tıpkı Yunanistan'ın Suriyeli göçmenlere yaptığı gibi. Avrupa'nın kirli tarihinin hâkim unsurlarından biri olan ırkçılık, tüm acımasızlığıyla Avrupa'yı tekrar tesiri altına aldı. İspanya askerleri göçmenleri denize attığı sıralarda Belçika'da ordusundaki ırkçı bir asker, birliğindeki ağır silahları çalıp firar etti. Irkçı askerin çaldığı silahlarla düzenleyebileceği bir terör saldırısı ihtimâline binaen Belçika devleti, ırkçı askerin saklandığı bölgedeki camileri geçici olarak kapattı. Avrupa'da camilere ve Müslümanlara yapılan saldırıların artık çetelesi tutulamıyor.

Batılı devletler, terör devleti İsrail'in son saldırılarına da destek oldular. Avusturya'da devlet binalarına terör devleti İsrail'in bayrağı asıldı. Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un ardından Almanya Başbakanı Angela Merkel de, İsrail'in Filistinliler'e uyguladığı soykırım politikasına desteğini açıkladı. Ayrıca Almanya'da İsrail karşıtı gösterilere de izin vermeyeceklerini söyledi. Kılıf da hazır: Antisemitizmle mücadele!

Batı'da ahval böyleyken Türkiye insanlığın yüzünü ağartmaya devam ediyor. Hiçbir ayrım yapmadan kendisine sığınan insanları korumasına alıyor. "Yeni Türkiye"nin kurucusu Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki Türkiye dünyaya insanlık dersi verirken, uluslararası kuruluşlarda da mazlumların sesi oluyor.

İki gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD ve Batı'ya aslî hüviyetlerini bir kez daha hatırlattı: " (İsrail'e silâh satışını onaylayan Biden'a. YK) O da bakıyoruz ki çok çok önemli 850 bin silah onayı. Lafa geldiğinde silahsızlanma, şu, bu, vesaire bunları konuşuyorlar. Sayın Biden, sözde Ermeni soykırımında Ermenilerin yanında yer aldı. Şimdi de ciddi manada orantısız bir şekilde Gazze'ye saldıran ve yüz binlerce insanın şehadetine vesile olan bu olayda da ne yazık ki siz kanlı ellerinizle bir tarih yazıyorsunuz. Bunu söylemeye bizleri mecbur ettiniz. Çünkü biz bu konularda çok daha fazla duramayız, durmayacağız. Bugün de tekrar hatırlatıyorum, 84 milyon hep birlikte Kudüs nöbetimizi devam ettiriyoruz, devam ettireceğiz.

"Şu anda buradan Avrupa'ya sesleniyorum, yeri geldiği zaman dost olarak bize hitap edenlere sesleniyorum. Şu anda onlara bir şeyi hatırlatıyorum. Başbakanlık binasına İsrail bayrağı çeken Avusturya devletini telin ediyorum, böyle bir resmi makama bir terör devletinin bayrağını çekmek terörle izdüşümü bir hayat yaşamak demektir. Avusturya devleti herhalde soykırıma tabi tuttukları Yahudilerin faturasını Müslümanlara ödetmeye çalışıyor. Aynı şekilde İsrail'in Kudüs'te ve Gazze'de yaptıklarına destek veren diğer ülkeler de çocuk katillerinin günahlarına ortak olmak suretiyle tarihe ve insanlığa karşı işledikleri bu suçun karasıyla anılacaklardır."

Bir operasyon partisi olan İP'nin başındaki Meral Akşener, günümüzde hakikatleri haykıran tek lider Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, terör devleti İsrail'in başındaki Netanyahu'yla bir tutmuş. "Bir sinek vızıltısı" denilerek Akşener kaale alınmayabilir ama Akşenerler'i üretenleri iyi gözetlemeliyiz!..