Avrupanız Hatice Börü'nün ahından büyük değil

Her mazlumun bir zalimi var diye yazmıştım . Boğmak isterse kan seli olur zalim. Dağıtmak isterse, saçları yeni toplanmış bir kız çocuğunun sesi tel tel Elif olur. Deşmek isterse, Ceylanın zalimidir. Yıkmak isterse , bir kahvaltı sofrasındaki ekmeğin zalimidir.

Zalimlerin galerisi, uzun ömürler dilediğiniz evlatlarınıza ölümlerden ölüm beğendirir.

Onlara cümle kuramazsın . Onlar henüz cümle kuramayan bebeklerin ağzından ömür çalar çünkü. Onlar gökyüzüne bakmazlar, bakarlarsa ne kadar yüzsüz olduklarını bir güvercin kusar tepelerine. Onlara nasılsın diyemezsin çünkü onlar, etraflarında iyiyim diyen bütün güzelliklerin celladıdır.

Yasin Börü ve şehit arkadaşlarını kaç kişi tanıyor. En son nesli tükenen pandalar hakkında uzunca bir yazı yazan kaşe yazarı " Yasin kim tanımıyorum" demişti. Tanımazsınız tabi , bedenine aldığı bıçak darbesi içtiğiniz kahvenin köpüğünden fazla olan mazlum Yasin'i niye tanıyasınız ki zaten öyle değil mi ?

Mesela annesi Hatice Börüye " Oğlunuz Işıdçi miydi" diye sormanız , magazin LEŞ menin tıka basa doldurduğu cüssenizde vicdanın nal topladığının göstergesi değil miydi ?

2014'den beri Yasinsizim diyen bir sızıyı niye duyasınız ki zaten öyle değil mi ?

Siz tezgaha geçersiniz akşama ne yazayımın ne konuşayımın hesabını kanlı terazilerde tartarsınız bir de denersiniz, acınızı başka bir ağıtla kombinleyip " Zalim bir şıklık var üzerimde" deyip hesabı kapatır gidersiniz.

Hdp, bagajında ölü çocukların , ağıtların feryatların hesabını vermeden kanlı defteri kapatma derdinde.

Türkiye sınırları ve meclisinin içerisinde bir partikül HDP bu toprakları Avrupaya şikayet ediyor. Terör örgütlerine yaltaklık yapan ülkelere sırnaşarak yardım dileniyor. Dilenecek tabi (!) üç oradan beş buradan toplayıp kendine yeni bir ara yüz bulma derdine düştü. Kanlı eller hangi kanlı ellerle tokalaştığını bilir. Katiller enselerinde mazlum nefesleri duydukça birbirlerine böyle sarılır.

Sizin o böğüre böğüre yardım istediğiniz , ekran açtığınız , Avrupa'nız ; Hatice Börünün ahından büyük değil . Sırtını PKK'ya dayayanlar sırt ağrılarının şifasını o ahlarla bulacaklar emin olun .

Biz senin adını Kitaptan biliriz Yasin , sen de bilirsin ki zalimler kitabı bilmez.

Varsın bilmesinler, hesapta yoksa Kitapta vardır !!