Militan, PKK mintanına doladığın zihniyetindir!

Ağzı bağlanmayan çöp, akıtır. Akıtıyorlar.

Hani derler ya olaylara kendi pencerenizden bakmayın diye, başkalarının penceresinden bakmaya kalktım ve olanlar oldu. Hani kafaları gözleme yufkası olmuş birkaç lafçı var. Bunların bir kanalı var. Almışlar ellerine oklavaları birbirlerini açıyorlar. Aman bir şenler, bir artistler... Neyse hani dedim ya olaylara başkalarının penceresinden bakacağım dedim tövbe ettim. Kullandıkları pencereleri gördüm.

Halkalı Trensesi hatun, pencere.com diye bir siteyi sürekli takip ettiğini söylüyor. Pencere yuvarlanmış trenses de peşinden koşuyor bu sefer. “Gülnaz Şırınga” ilk kendisinden duyduk. Gülnaz Şırınga, Bahçeli’ye aşı yaptığı için öldüresiye dövülen hatunmuş.

Bu yalan haberi gerçekmiş gibi okuyarak, beynine en ufak bir zeka damlasının zerk edilmediğini ortaya koydu.

Gülnaz Şırıngayla Mahmut Aspirin’in düğün törenine gidecek beşi bir yerde sıralaması şöyle “Trenses, Duş Başlıklı Kız, Panik Ataklı, Gargamel ve Öfkeli Şirin”. Bunların hepsi tek beyin hücresini dönüşümlü kullandıklarından bozacının şahidi Şırıngacı konumunda olayı savunmaya kalkarlar.

Garip olan ne biliyor musunuz? Garip olan, perdeledikleri.

Yani “Huriye Zanax” ile Zekiye Gazlı Bezin yaptıklarını haber sayacak bu güruhun görmezden geldikleridir asıl haber olan.

Antalya’da CHP üyesi Nuran Y., Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldızın kendisine tecavüz ettiğini, zorla darp edip düşük yaptırdığını, tehdit ettiğini ve parasını aldığını belirterek Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına şikayette bulundu.

CHP’de vaka sayılarının gizlendiğini yazmıştım meğer iğrençlik gömüsünün anahtarı bunlardaymış.

Şırınga saçmalığına inanıp bunu neredeyse böğürerek haber yapan inanan Trensesler, taciz tecavüz tehdit olayı bütün gerçekliğiyle ortada dururken Gülnazın olmayan şırıngasını kırılmayan kafasını haber yapıyorlar.

Olmamışlıkları da gerçekte olmayana atlayışlarından belli değil mi zaten.

Gülnazı konuştukları kadar, tecavüze uğramış CHP’li kadınları konuşsalardı iğnenin içeride kırılmadığına inanabilirdim.

Bugün Cumhuriyet Halk Otobüsü yine durakta durmadı. Vicdan, şeref, haysiyet durağında durmadı. Kemal Kılıçdaroğlu Valisinden Kaymakamına herkesin Militan olduğunu söyledi.

Ya da sıçrattı diyelim.

Muhammet Safitürk, Mardin Derik Kaymakamı.

Sizlerin mintanına dolandığınız PKK’lı militanlarca şehit edildi. Sizin gibi 15 Temmuz'da terlikle ev gezmesinde koltuklarda oturmadıkları için mi militan diyorsunuz.

Militan arıyorsan...

Yetimleri bize emanet Savcı Kirazın katilleriyle horon tepene bak!

...