“ATsavar”

Çekirdek yiyen eşek heykelini takviye betonla At heykeline dönüştürebilirsiniz. Yaparsınız biliyoruz. Allah, belediyenizde çalışan işçilere etsiz musakka yeme şansı versin bu saatten sonra ne diyelim. Kedi, köpek gibi taşınabilir hayvanlar üstünde sevgi dolu belediyecilik taklaları atanlar Atlara gelince HÖSST dedi geçti.

Neden bahsediyorum? İBB'nin satın aldığı 978 kayıp.

El elin atını ıslık çalarak arar şeklinde düşünürsek , atları hiç arayan olmamış. Bir çaldırın belki size dönerler desem döner olup olmadıklarını da henüz bilmiyoruz. Bakmayın latifelerle at koşturduğuma bu olay yılın faciasıdır. Hayvanlar satıldı mı yoksa telef mi oldu kimse bilmiyor. Hayvanseverler de sanırım Kurban bayramında toplu dürüm yerken basın açıklaması yapacaklar o derece sessizler.

Diyecektim ki,

Bugün biraz seslerinin çıktığına şahit olduk. Çok cılız bir tepki, gür olanını nereye saklıyorlar anlayamadım.

Tacizden süveterle kurtulanlar atların kaybını da dürüm kağıdına sarmış olabilir mi?

Tacize tecavüze tehdide şantaja ses çıkarmayan KK, kayıp atları kendi deyimiyle namussuz siyaseti için koşturmuyorsa iki çift laf etsin!

Ne oldu şimdi? Her şey çok güzel olacak sloganı da Atların sırtında gitti mi. Attıkları çamurdan iz kalmadı öyle mi? Her şeyden bir bayat siyaset manevrası kopartmaya çalışan adam Atları sevmemi engellediler derse , şaşırmayı denemeyin bile. Diyecektir...

Yalan atmayı sevdiğiniz kadar kayıp atları sevseydiniz, arkanızdan Atlara sahip çıktılar diyerek, yad edilecek bir hayrınızı konuşurduk. Arkanızdan diyorum çünkü gideceksiniz. İstanbul'un yüreği de midesi de yaptık diyerek çöktüklerinizin sefaletini kaldırmıyor artık.

Size Güncel At Sözü yazayım "Hizmette, nal toplayanın Atta gözü olmaz."

Hiç şaşırmadım yarın bir At heykeli yapıp temel At'mama töreniyle açarlar.

Ne diyeyim bundan sonrasını Attan inip eşeğe binenler düşünsün. Geçmiş olsun.

Cenap Şahabeddin ne güzel söylemiş "Yüksek tepelerde hem yılana hem kuşa tesadüf edebilirsin, fakat biri sürünerek öteki uçarak yükselmiştir..."